EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.1. - To 31.12.2020  /  Pyynikin Palloiluhalli  /  Tampere

Pyrintö Fan Club

Pyrintö Fan Club Liput

Korisliigakausi 2019 - 2020 sai viime viikon perjantaina äkillisen ja valitettavan, mutta aivan varmasti ymmärrettävän päätöksensä. Pyrinnön kannalta tämä tarkoitti viimeisten runkosarjan kotipelien ja pudotuspelien peruuntumista. Taloudellinen lovi peruuntumisista johtuen on huomattava, mutta surkuttelu ei tässä tilanteessa auta, vaan katse on suunnattava eteenpäin ja pidettävä mieli kirkkaana.

Nykyinen tilanne maailmassa vaikuttaa jokaiseen meistä. Se vaatii meiltä venymistä monella eri tavalla, mutta voi myös saada lähentymään yhtenä joukkona parempi tulevaisuus horisontissamme. Pyrintö kaikkien muiden tahojen tapaan rohkaisee kaikkia yhdessä pitämään huolta itsestänne, läheisistänne ja kaikista niistä, jotka eritoten apua tarvitsevat.  Joukossa on voimaa ja yhdessä kaikesta synkästä saadaan kirkastettua parempaa.

Pienellä sijoituksella saat kirkastettua myös Tampereen Pyrinnön miesten edustusjoukkueen tulevaisuutta vaikeina aikoina. Tuolla panostuksella liityt Pyrintö Fan Clubiin, jolla osoitat olevasi ylpeästi #munseuralainen. Vastineeksi saat ensi kaudelle 4 vapaalippua, alennuksia vieraspelimatkoista ja Pyrintö shopista, sekä mahtavien yhteistyökumppaniemme etuja.

Pyrintö-perhe kulkee yhdessä läpi niin hyvien, kuin vaikeiden aikojen. Liity sinäkin mukaan ja varmista omalta osaltasi Korisliigan jatko Tampereella jatkossakin. Tukenne on korvaamatonta.

 

Eilen, Tänään, Aina.

#munseura #yhdessä #AINA

 

pyrinto.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 31.12.2020 15:00.