EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 5.12.2021  /  Pyynikin Palloiluhalli  /  Tampere

Pyrintö Cheer Team -talvinäytös 2021

Pyrintö Cheer Team -talvinäytös 2021 Liput

PCT:n talvinäytös vuosimallia 2021!

Tule seuraamaan cheerleadingesityksiä paikanpäälle ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen PCT:n talvinäytökseen! Talvinäytös toteutetaan Pyynikin Palloiluhallilla sunnuntaina 5.12.2021 kahdessa näytöksessä klo 11:00 sekä klo 14:00.

Talvinäytöksissä esiintyvät PCT:n kaikki joukkueet. Joukkueet tullaan jakamaan kahteen eri näytökseen. Edustusjoukkueemme Flames, Lightnings ja Sparks esiintyvät molemmissa näytöksissä.

Talvinäytöksessä luvassa joukkueiden esitysten lisäksi mm. kahvio, myyjäisiä ja arpajaisia!

Tervetuloa kokemaan cheerleadingin parhaita paloja Pyynikille!

Näytös 1, klo 11:00
Flames, Lightnings, Sparks, Firestorm, Rockets (+Flash), Flares, Glow, Shine, Brights, Starlights, Halogens, Active cheer, Candles ja Twinkles (joukkueet ei esiintymisjärjestyksessä)

Näytös 2, klo 14:00
Flames, Lightnings, Sparks, Thunder, Heat, Flickers, Glace, Shimmer, Halo, Glitters, Bling, Solar ja Tuikut

(joukkueet ei esiintymisjärjestyksessä)


Ikäraja: Ikärajaton

Kevätnäytös on kaksiosainen. Myynnissä yhteislippu molempiin näytöksiin sekä yksittäiset näytösliput. Katsomo tyhjennetään näytösten välillä.

Autolla kilpailuihin saapuville parkkitilaa on tienvarsissa. Lähimmät parkkialueet löytyvät Pyynikintorilta (Pyynikintori 4), Heinäpuistosta (Heinätori 2-4), Tipotien sosiaali- ja terveysasema (Pirkankatu 30).

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot