EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.6. - La 31.8.2024  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat 2024

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat 2024 Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesän pihakeikat tarjoavat isoja artisteja läheltä – kuin klubikeikka ulkona. Tule maalaismaisemaan koivujen katveeseen nauttimaan Suomen parhaista artisteista ja tunnelmasta.

Kesäkeikkamme tapahtuvat suojaisalla pihamaalla koivujen katveessa – kuin klubikeikka ulkona.

Paikan päältä löytyy pyöräparkki, taksitolppa ja bussipysäkki. Auton saa parkkiin kävelymatkan päähän. Kuljetuksia on järjestetty Pyhtään alueen lisäksi Kotkasta, Haminasta, Kouvolasta, Porvoosta ja Loviisasta.

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue. Muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18. Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Pihakeikat järjestetään tasaisella piha-alueella, jonne on esteetön pääsy. Pyörätuoliasiakkaille on varattu oma alue lavan läheisyydestä. Vammaiskortin haltijan tai pyörätuolia käyttävän henkilön avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.

Portit avautuvat kello 19:00, mahdollinen lämppäri kello 20:00 ja pääesiintyjä kello 21:30. Katso illan tarkka ohjelma Pyhtään Kulttuuritalon
nettisivuilta.

Lue lisää: www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumainfo

Café Kuppis ja näyttelyt

Nauti Pyhtään Kulttuuritalon muista antimista suositussa kahvilassamme ja tutustu kesän näyttelyihin www.cafekuppis.fi

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/


Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

VIP-liput: www.pyhtaankulttuuritalo.fi/vip

VIP-lipuilla pääset viettämään iltaa Kulttuuritalon viihtyisiin sisätiloihin ja ulkoterassille. Hintaan kuuluu herkullinen buffet-illallinen, oma baari palveluineen sekä pihan katetulla ja sisustetulla VIP-terassilla hengailu kavereiden kanssa. Korotetulla terassilla on runsas määrä istumapaikkoja sekä erinomaiset näkymät lavalle.

Myynti loppuu 29.6.2024 19:00.