EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.7. - La 2.9.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat 2023

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat 2023 Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesän pihakeikat tarjoavat isoja artisteja läheltä – kuin klubikeikka ulkona. Tule maalaismaisemaan koivujen katveeseen nauttimaan Suomen parhaista artisteista ja tunnelmasta.

VIP-lipulla nautit laadukkaan buffet-illallisen Kulttuuritalon viihtyisissä sisätiloissa ennen keikkaa ja näet samalla gallerian näyttelyt. Konserttipihalla voit katsella keikkaa katetulta VIP-terassilta.

Pyhtään Siltakylä sijaitsee itäisen rantareitin varrella Loviisan ja Kotkan välillä, ajoaika Helsingistä reilu tunti. Tapahtumapysäköinti sijaitsee kilometrin päässä, josta on shuttle-kuljetus tai kävelytie konserttipihalle. Erillinen bussikuljetus lähitienoon kaupungeista. Yhdistä vierailuusi retki alueen ruukkeihin, merelliseen Kotkaan tai kansallispuistoihin.

Tervetuloa nauttimaan kesän pihakeikoista!

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/


Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 7.7.2023 19:00.