EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.2.2019  /  Jyväskylän Paviljonki  /  Jyväskylä

Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Talvi

Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Talvi Liput

Ladataan…

PYHIMYS TUO "NELJÄ VUODENAIKAA: TALVI" -SPEKTAAKKELINSA JYVÄSKYLÄÄN!
Tuoreinta Vain Elämää -kautta tähdittänyt räppäri esiintyy Paviljongissa 23. helmikuuta

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys esiintyy Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 23. helmikuuta. Pitkän linjan räppärin ikärajattoman "Neljä vuodenaikaa: Talvi" -konsertin liput tulevat Tikettiin maanantaina 12.11.2018 klo 09:00.

Talvi on Pyhimyksen erityislaatuisen Neljä vuodenaikaa -konserttikiertueen toinen osa. Kiertue käynnistyi lokakuussa Helsingin Kulttuuritalolla kahden loppuunmyydyn Syksy-konsertin myötä. 

"Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertainen parin tunnin konsertti on luvassa", valottaa Pyhimys.

Oivaltavista ja moniulotteisista lyriikoistaan tunnetun Pyhimyksen "Tapa poika" on ollut vuoden 2018 myydyin ja puhutuin albumi. Siltä lohkaistu single "Jättiläinen" on yli 10 miljoonalla soitollaan vuoden eniten streamannut kotimainen kappale. Se on näkynyt myös keikoilla. Kevään loppuunmyyty 14 kaupungin levynjulkaisukiertue sisälsi peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastia-klubilla.

Syksyn aikana Pyhimys on tähdittänyt tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva "Mulkut"-versiointi Ellinooran "Nartut"-biisistä on ollut tähän mennessä kauden streamatuin kappale. Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauer -yhtyeen jäsenenä.

 

www.pyhimys.com 
www.allday.fi
www.jklpaviljonki.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Paikat ovat numeroituja istumapaikkoja.

Suositun tapahtuman myyntisivulle saattaa muodostua jono, jos sivulla on runsaasti kävijöitä samaan aikaan. Lue lisää jonosta suosituissa tapahtumissa tästä.