EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.10.2018  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Syksy

Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Syksy Liput
Takaisin

Ladataan…

All Day ja Fullsteam esittävät:
Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Syksy


PYHIMYS VUODEN VIIMEISELLÄ KEIKALLA KULTTUURITALOLLA LOKAKUUSSA

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut pitkän linjan räppäri Pyhimys esiintyy "Neljä vuodenaikaa - Syksy" -konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13. lokakuuta.

Pyhimyksen helmikuussa ilmestynyt "Tapa poika" -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime lokakuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa myi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinarajan ylittäneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle, ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Kesällä Pyhimys nähdään lähes kaikilla isoimmilla festareilla ja lokakuussa hän nousee ensimmäistä kertaa omalla keikalla Kulttuuritalon lavalle.

"Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa", Pyhimys summaa.

www.pyhimys.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

Lippujen varausaika 2 päivää.