EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26. - La 27.4.2024  /  Pyhätunturi  /  Pelkosenniemi

Pyhä Aisti 2024

Pyhä Aisti 2024 Liput

PYHÄ AISTI 2024

Karri Koira
Yeboyah
MELO
Grande Mahogany
New Ro
Lala Salama
Jori Hulkkonen & Jimi Tenor Live
Lil’ Tony
Joni DJ
Mary Young
DJ hapan korppu
SomBadi
Toimi Tytti

+ lisää tulossa

PYHÄ AISTI -festivaali tuo ajankohtaista musiikkia sekä keväistä karnevaalitunnelmaa Pyhätunturille. Päivisin rinteissä järjestetään loppukevään parhaimpia laskusessareita, ja iltaisin artistit ja DJt tanssittavat after ski -hengessä festivaalialueella. Viime kerralla tuhatpäisen yleisön kerännyt Pyhä Aisti järjestetään jo kolmatta kertaa.

Festivaalin musiikkitarjonta yhdistelee viime vuosien tapaan tämän hetken kiinnostavimpia liveartisteja sekä klubimusiikin DJtä. Samettiääninen Karri Koira teki tänä vuonna näyttävän paluun Suomen musiikkikentän eturiviin, ja valovoimainen artisti ja suunnannäyttäjä Yeboyah julkaisi myös odotettua uutta musiikkia kuluneen vuoden maaliskuussa. Suomiräpin eklektinen edelläkävijä MELO on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan. Grande Mahogany puolestaan on yksi tämän hetken musiikillisista pioneereista funkia, vaihtoehtorocka, RnB’tä ja psykeä yhdistelevällä saundillaan. Räiskyvä helsinkiläinen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja New Ro tekee modernia poppia ja r’n’b:tä 80- ja 90-luvun nostalgialla höystettynä. Lala Salama taas on dynaaminen rock-trio, joka tunnetaan anteeksipyytelemättömästä herkkyydestä sekä jyrähtelevästä särövallista. Pitkän linjan tekijät, multi-instrumentalisti Jimi Tenor ja elektronisen musiikin tuottaja ja DJ Jori Hulkkonen valjastavat festivaaleilla voimansa yhteisessä livesetissä.

DJ-kattauksen ensimmäisten julkaisujen joukossa on Helsingin klubimaailman konkari Lil’ Tony, bassomusiikin taituri Mary Young, Post Baria ja Solstice Festivalia pyörittävä hyvän tuulen lähettiläs Joni DJ, drum'n'bassin eri alalajeja dynaamiseksi kokonaisuudeksi miksaava kotimaan kärkinimi DJ hapan korppu, tanssittavan klubimusiikin virtuoosi SomBadi sekä DJ, juontaja ja radiopersoona Toimi Tytti. Festivaalin loput artistit julkaistaan alkuvuodesta.

Maksullinen festivaalilippu (K-18) tarjoaa ohjelmaa perjantai- ja lauantai-illalle. Päivisin rinteessä tapahtuva ohjelma on maksutonta ja ikärajatonta.

Rajoitettu erä kahden päivän Early Bird -lippuja nyt myynnissä.

www.pyha.fi/fi/tapahtumat/pyha-aisti


Ikäraja: K-18