EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29. - Su 30.4.2023  /  Pyhätunturi  /  Pelkosenniemi

Pyhä Aisti 2023

Pyhä Aisti 2023 Liput

PYHÄ AISTI on uusi festivaali, joka tuo Pyhätunturiin kevättalven kiehtovimman artistikattauksen 29.–30.4.2023

Vapputapahtuma yhdistää musiikin ja laskemisen viikonlopun mittaiseksi elämykseksi. DJ:t soittavat taivasalla Tajukankaan ulkolavalla sekä rinnealueen laskutapahtumissa, ja livebändit esiintyvät alueen ravintoloissa. Laskuryhmä Forre järjestää lauantain iltapäivässä isojen temppujen MEGASESSARIT. Sunnuntaina viihdytään ystävien seurassa Pool Partyissa, joissa laskijoita lämmittää Karhu Spa.

MENOSSA MUKANA:
Sexmane
Rosa Coste
Lauri Haav
Business City
Ne Galaktiset
Sakara
Petosen Panimo
Emkay
Yeboyah (DJ set)
Kristiina Männikkö
Jeku (live)
Marju
Lil Tony
Antti Salonen
Irma & Helmz
Hitoshi & Justus

+ Laskuryhmä Forre

Aisti Areenalle rakennetaan tapahtumaa varten leikkikenttä, jossa on hauskaa laskettavaa kaikentasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Lauantaina Areenalla järjestetään kaikille avoimet sessarit ja laskuryhmä Forren MEGASESSARIT. Karhu Bar palvelee janoisia tapahtuma-alueella. Aisti Areena sijaitsee rinteessä 11.

Kepeää kevättunnelmaa on myös Hanki Baarin pihassa sunnuntaisissa Pool Partyissa, joissa kylmän vesialtaan lyhyimmällä vauhdilla ja hienoimmilla tyyleillä ylittäneet palkitaan. Vaihtovaatteet kannattaa pakata mukaan, jos aikoo pulikoida altaassa hyvinkin hartaasti. Lämmittelemään pääsee onneksi Karhu Spa -paljuosastolla.

Tajukankaan ja ravintoloiden ohjelma on K-18. Rinnealueen ohjelmat ovat päiväsaikaan ikärajattomia ja maksuttomia.

www.pyha.fi/fi/tapahtumat/pyha-aisti


Ikäraja: K-18