EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Purple Night 2024: A tribute to Deep Purple, Whitesnake & Rainbow

Purple Night 2024: A tribute to Deep Purple, Whitesnake & Rainbow Liput

MENESTYKSEKÄS PURPLE NIGHT TEKEE PALUUN ON THE ROCKSIIN TALVELLA 2024 – ILTA TEKEE KUNNIAA DEEP PURPLELLE, RAINBOW'LLE JA WHITESNAKELLE

Purple Night 2024 on järjestyksessään 11. Perfect Strangers of Finland PSOF ry:n järjestämä Deep Purple -aiheinen juhlailta. Ensimmäinen tapahtuma näki päivänvalon vuonna 2008. Keväällä 2023 Purple Night myi nytkin keikkapaikkana toimivan Helsingin On The Rocksin loppuun.

Purple Night 2024 -tapahtuman teemana ovat tällä kertaa Deep Purplen klassikot, sekä myös Rainbow'n ja Whitesnaken hitit. Illan aloittaa akustisesti Perfect Strangers Duo, joka koostuu kahdesta PSOF-jäsenestä. Laulaja Jukka Nummi ja kitaristi Risto Turpeinen tulkitsevat kuolemattomia Purple-hittejä. Risto on taitava kitaristi ja musiikintekijä, ja luotsaa muun muassa yhtyettään Ruskaa.

Ilta jatkuu Purple Night 2024 -tapahtumaa varten erityisesti kootun Purple Stuff -bändin kanssa, joka esittää Deep Purplen, Whitesnaken ja Rainbow’n musiikkia kolmen solistin kera. Solisteina ovat Taage Laiho, Jukka Nummi ja Kajsa Hautamäki. Kitarassa bändijohtaja ja PSOF-jäsen Henric Blomqvist, bassossa Jonas Kuhlberg, rummuissa Victor Nyblom ja koskettimissa Mårten Bredarholm.

Illan päättää Shades of Purple -yhtye, vuonna 2007 perustettu lahtelainen orkesteri. Bändi soittaa Ian Gillanin aikaista Deep Purplea. Solistina on A-P Louhelainen, koskettimia hoitaa Jukka Ilmonen, Anton Berg on rummuissa, bassossa Lasse Heliste ja kitaraa vinguttaa Matti Hyyrynen.

Livebändien jälkeen iltaa jatkaa DJ Punis ja hänen kuulu Classic Rock Disconsa, jonka tahdissa tanssitaan aamuyöhön. Keikkalipulla on ilmainen sisäänpääsy dj-klubille.

Juhlitaan jälleen yhdessä Deep Purplen ja sen sukupuun musiikkia ystävien kanssa.

Facebook-tapahtuma
Perfect Strangers of Finland

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.