EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

PURPLE NIGHT 2023: SPIRITUS SABATHI plays Black Sabbath & Deep Purple; JOE DOAKES plays Whitesnake & Deep Purple

PURPLE NIGHT 2023: SPIRITUS SABATHI plays Black Sabbath & Deep Purple; JOE DOAKES plays Whitesnake & Deep Purple Liput

PURPLE NIGHT 2023 JUHLISTAA DEEP PURPLEA, BLACK SABBATHIA JA WHITESNAKEA

Perfect Strangers of Finland PSOF ry, Deep Purplen managementin hyväksymä ainoa virallinen Deep Purple -yhdistys (faniklubi) Suomessa, aloitti tapahtumien järjestämisen vuonna 2008, jolloin vietettiin yhdistyksen 10-vuotisjuhlia. Deep Purplen ohella annamme tilaa myös muille laajaan DP-sukupuuhun kuuluville bändeille, esimerkiksi Whitesnakelle, Black Sabbathille, Rainbow'lle, Blackmore's Nightille – ja niin edelleen.

Nyt järjestettävän yhdistyksemme 25-vuotisjuhlan kunniaksi saamme PURPLE NIGHT 2023 -illan aikana nauttia Whitesnaken ja Dion aikaisesta Black Sabbathin musiikista, ja tietenkin Deep Purplen musiikista.

Whitesnakea tulkitsee pitkän matkan rokin ammattilainen Joe Doakes, jota voidaan pitää oikeastaan ainoana Suomessa toimivasta Whitesnake-coverbändinä. Solistina on monelle tuttu Pasi Rantanen, bassossa Jarkko Ahonen, kitarassa Sami Virtanen ja rummuissa Tommi Manninen.

Spiritus Sabbathi on yksi PSOF-jäsenen Janne Lavirannan luotsaamista projekteista, ja tällä kertaa he tulkitsevat Dion aikaista Black Sabbathin tuotantoa, juhlistamalla ”Live Evil”-albumin 40-vuotista olemassaoloa. Solistina toimii Niko Rimbacher, bassossa Janne Laviranta, kitarassa Jimi Heikkinen, rummuissa Janne Ojala ja koskettimissa Sami Boman. 

Molemmat bändit tulkitsevat illan aikana lisäksi Deep Purplen musiikin hittejä ja helmiä, sekä Ian Gillanin että David Coverdalen ajoilta.

PSOF OY:n tiedote: http://www.psof.fi/2023/purple...

Yhdistyksen sivut: http://www.psof.fi/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 3.2.2023 19:00.