EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.6.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Punomo

Punomo Liput

Turun oma soulpumppu Punomo on töräys elämänmyönteistä energiaa soul-musiikin muodossa. Yhtyeen omintakeisessa vintage soul -soundissa afroamerikkalaisen soul-musiikin perinteitä kunnioittava estetiikka on punottu ennenkuulumattoman luontevalla tavalla yhteen suomenkielisten lyriikoiden kanssa. Punomon ajaton musiikki on valmistettu pieteetillä Suomen Turussa. Yhtyeen alkuvuodesta 2022 julkaistu debyyttialbumi ‘Punomo’ on kerännyt suitsutusta ja erinomaisia arvioita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Livenä Punomo esiintyy vaikuttavalla 8 muusikon kokoonpanolla. Kokonaisuus huokuu musiikin parantavaa voimaa ja toiveikkuutta.

"Punomo ei ole yhtään vähempää kuin kenties koko suomisoulin historian kovatasoisin albumi."

– Jari Mäkelä / Soundi

Johanna Rauma: voc; Lauri Levanto: drs; Ami Kajan: bass; Lauri Laine: gtr; Ilmari Aitoaho: keys; Victor Regalado: perc; Jargeli Niemelä: trumpet; Aku Painilainen: sax


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 8.6.2023 19:00.