EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.8.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Punk's not dead: Mylly, Strum 101, Radioactive Pineapple

Punk's not dead: Mylly, Strum 101, Radioactive Pineapple Liput

Skenesalin syksy alkaa ryminällä, kun lauteille astelee kolme nuorta ja nälkäistä punk-bändiä: Mylly, Strum 101 & Radioactive Pineapple. Kuten tapahtuman nimikin sen kertoo Punk’s not dead!

Mylly

Genrerajoja rikkovan yhtyeen musiikki on sekoitus uuden ajan skedepunkkia sekä räppiä ja biisien sanoitukset tarjoavat naiivin ja rehellisen syväkatsauksen 2000-luvun nuoren aikuisen kadunmakuiseen ja ongelmien täyttämään mielenmaiseen. Mylly on ehtinyt julkaista tähän mennessä kolme albumia Hyllyn Paras (2021), Ikävä Tunnelma (2023) ja tänä keväänä julkaistu MYLLYTYS (2024). Tämän lisäksi he ovat keikkailleet ahkerasti eri puolella Suomea. Bändin musiikkia on striimattu pelkästään Spotifystä lähes puoli miljoonaa kertaa. Yhtye voitti Emerganza Festival -bändikilpailun alkuerän sekä semifinaalin, jonka myötä Mylly nähdään esiintymässä Korjaamolla järjestettävässä finaalissa kesäkuussa.

Strum 101

Strum 101 on lukeutunut jo pitkän aikaa Suomen kovimpien englanniksi vetävien punkkibändien joukkoon. Yhtye on julkaissut 13 vuotisen uransa aikana kaksi loistavaa pitkäsoittoa ja kaksi EP:tä, joista viimeisin on julkaistu yhteistyössä kanadalaisen levylafkan High End Denim Recordsin ja kotimaisen Fast Decade Recordsin kanssa. Yhtye tullaan näkeemän myös tänä kesänä Sloveniassa, Punk Rock Holidayn riveissä alan pioneerien kanssa.

Radioactive Pineapple

Vuonna 2014 perustettu stadilainen skate-/pop punk -trio, joka yhdistelee tarttuviin sekä vahvasti kalifornialaisvaikutteisiin biiseihinsä tummempia lyyrisiä sävyjä. Bändiltä on menneinä vuosina ehtinyt ilmestyä neljä julkaisua oman Pineapple Recordsinsa kautta; Horses Wearing Horses (2018), YES! (2022), Insane (2023) sekä joulujulkaisu Elves on Strike (2023). Nyt aiempaa kovemman motivaation ja tekemisen palon saattelemana “Ananas” jatkaa maailmanvalloitustaan kovalla tahdilla ja bändiltä on luvassa useita julkaisuja pitkin vuotta.

Mylly:
Instagram | Facebook | Spotify | TikTok | Youtube

Strum 101
Instagram | Facebook | Spotify | Youtube

Radioactive Pineapple
Instagram | Facebook | Spotify | Youtube

Skenesali:
Instagram | Facebook

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 23.8.2024 19:00.