EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.6.2022  /  Vanha Suurtori  /  Turku

Punk In Drublic

Punk In Drublic Liput

PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIKIERTUE SIIRTYY ENSI VUOTEEN

Skatepunkiin, punkrockiin sekä hardcoreen keskittyvä ja NOFX-yhtyeen keulahahmon Fat Miken perustama Punk In Drublic -festivaalikiertue siirtyy ensi vuoteen vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Yhdysvalloista Eurooppaan laajentunut kiertävä festivaalikonsepti toteutuu Turun Vanhalla Suurtorilla keskiviikkona 8. kesäkuuta 2022. Esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Ostetut liput ovat voimassa sellaisenaan myös vuoden 2022 tapahtumassa. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, liput voi verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 5.7.2021 mennessä.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävän ulkoilmatapahtuman liput on loppuunmyyty. Mahdollisesti myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.


www.punkindrublicfest.com
www.sunbornlive.fi

www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 16:00

EI varausmahdollisuutta, ainoastaan suoria ostoja!

Aikataulut
Portit avataan Klo 16:00. Liput luetaan pääportilla ja lipulla pääsee vain kertaalleen alueelle sisään.

Tarkempi aikataulu päivittyy tapahtuman lähestyessä.

Saapuminen tapahtuma-alueelle
Tapahtuma-alue sijaitsee Turun keskustan ytimessä, joten suosittelemme saapumaan alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Turvallisuus
Porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä ottaa tapahtuma-alueelle. Tarkemmat turvallisuusohjeet sallituista ja kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Esteettömyys
Tapahtuma-alue on pääosin esteetön. Pääportin lähistöllä kulkeminen on haastavaa mukulakivetyksen takia. Tapahtumassa on erillinen esteetön sisäänkäynti. Alueelta löytyy invakoroke ja inva-WC.
Pyörätuolipaikkoja saatavilla erittäin rajatusti, lisätiedot pyörätuolipaikoista:
hei@tiketti.fi tai 010 843 1611 (avoinna ma-pe 10-15).

Kyseessä on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat festivaalialueella ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai epäilyttävää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle.

Myynti loppuu 8.6.2022 23:59.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Vanha Suurtori
Turku