EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11. - La 12.3.2022  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Punch Up! – Resistance & Glitter

Punch Up! – Resistance & Glitter Liput

PUNCH UP! – RESISTANCE & GLITTER

Säkenöivä ja unohtumaton ilta täynnä dragia, burleskia ja stand up –komiikkaa!

Vuoden Teatteriteko 2021 –palkinnon saanut ja vastikään Kansallisteatterin suuren näyttämön hurmokseen nostattanut Punch Up! – Resistance & Glitter vierailee Tehdas Teatterissa 11.-12.3.22!

Punch Up! – Resistance & Glitter on säkenöivä, anteeksipyytelemätön ja häpeilemättömän queer varieteeshow, joka tuo saman katon alle dragin, burleskin ja stand up –komiikan tämän hetken kiinnostavimmat ja terävimmät tekijät. Jokainen ilta on uniikki kokonaisuus täynnä genre-, taide- ja sukupuolirajoja rikkovia, vedet kielelle nostattavia esiintyjiä ja esityksiä. Punch Up! ravistelee esittävän taiteen konventioita glitterillä ja tarjoilee yleisölle iloa, oivalluksia ja ennen kaikkea äärimmäisen viihdyttävän queer-karnevaalin.

Klubia pyörittävät aina ajankohtaiset, hervottomat ja kuvia kumartelemattomat koomikot James Lórien MacDonald ja Juuso Kekkonen sekä tajunnanräjäyttävä ja monikasvoinen drag-artisti Miss Vinyl Envy. Klubin vaihtuvat vierailijat paljastetaan lähempänä tapahtumaa. Huom! Esitys on englanniksi.

Työryhmä:
Kuratointi ja tuotanto - Mira Eskelinen, Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen, Maaret Louhelainen
Lavalla - Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen, Miss Vinyl Envy, sekä vierailijat

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-16

Kesto: n. 2 h.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.