EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - Pe 16.8.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

Pulse – The Finnish Tribute To Pink Floyd

Pulse – The Finnish Tribute To Pink Floyd Liput

Pink Floyd -tribuuttiyhtye Pulse Tavara-asemalla 15. & 16.8.2024

Kaksi iltaa, kaksi eri settilistaa!

Kotimaisten tribuuttiyhtyeiden kärkikastiin kuuluva Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd esiintyy kahtena perättäisenä iltana Tampereen Tavara-asemalla 15. ja 16. elokuuta 2024. Kokonaisuus esittelee Pink Floydin musiikkia kahdesta eri näkökulmasta.

Ensimmäisenä iltana, torstaina 15.8. Pulse palaa ajassa 50 vuotta taaksepäin ja soittaa konserttinsa Pink Floydin ikonisen vuoden 1974 kiertueen kunniaksi. Tuolloin Pink Floyd esitti musiikkia silloin uunituoreelta The Dark Side of Moon -albumilta unohtamatta tätä aiemmin julkaistua materiaalia. Kiertueella kuultiin myös varhaisia versioita tuolloin vielä julkaisemattomilta Wish You Were Here ja Animals -levyiltä.

Toisena iltana, perjantaina 16.8. juhlinta jatkuu kunnianosoituksella The Division Bell -albumin ja samannimisen kiertueen 30-vuotisjuhlan kunniaksi. Pink Floydin uran myöhemmän vaiheen kappaleiden lisäksi kuullaan myös useita klassikoita 70- ja 80-luvuilta.

Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd on saanut kiitosta uskollisista tulkinnoistaan ja intohimoisista esityksistään Pink Floydin musiikin parissa. Vuonna 2005 perustettu 10-henkinen Pulse on noussut yhdeksi Suomen menestyksekkäimmistä tribuuttiyhtyeistä, tuoden Pink Floydin musiikin taikaa uusille ja taas uusille sukupolville.

www.pulsepinkfloyd.fi

www.tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 20:00

Eteispalvelu sisältyy lipun hintaan.

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 40 €.

****

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!