EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  Raahen kaupunki: Raahen Teatteri  /  Raahe

Raahen Teatteri: Pulkkinen Live II

Raahen Teatteri: Pulkkinen Live II Liput

Pulkkinen Live 2

Pulkkinen Live 2 töräyttää lavalle Pulkkisen kakkoskauden hahmot tiukasti aikaamme pureutuvissa sketseissä. Pulkkinen ja Koponen ryydittävät olemassaoloaan toveri Saulille suunnatuilla jäynillään ja pitävät edelleen pintansa miehisen erotiikan esittelyn kärkikahinoissa. Osmo ja äänimies Esko jatkavat audiovisuaalista saagaansa, kumpikin omilla aalloillaan. Seuraamme liittyy lisäksi katedraalin kokoisella egolla varustettu Piispa, joka kamppailee uskonsa ja viettielämänsä ristitulessa. Katsastamme Konserninjohtajan persoonalliset henkilöstään kumpuavat johtamisen strategiat ja todistamme kuinka taiteilijapariskunta Jounia ja Riittaa eivät arjen rajoitukset ole koskettaneet, taidemaailman karanteeni on jatkunut jo kymmeniä vuosia.

Pulkkinen Live 2:n maaginen realismi ottaa ulkoavaruudellisia kierroksia unohtamatta miehisyyden katkujen lähteitä. Jari ja Teemu tykittävät lavalle teoksen, joka ei dödöä kaipaa. Esitys on suunnattu arjen anakondille ja rationaalisen elämäntyylinsä pohjaan polttaneille.

Ohjaus ja teksti: Jari Salmi
Lavalla: Jari Salmi ja Teemu Koskinen
Kesto: 2t, sisältäen väliajan

https://www.pulkkinenlive.com

www.tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet avataan klo 18:00Myynti loppuu 15.3.2024 19:00.
Raahen kaupunki: Raahen Teatteri
Koulukatu 13, 92100, Raahe