EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.7.2023  /  Vanhankylänniemi  /  Järvenpää

Puistoblues

Puistoblues Liput

PUISTOBLUES - LIPUT & INFO

Järvenpään Puistoblues on Suomen suurin talkoovoimin järjestetty festivaali, joka tarjoaa tuhdin annoksen juurevaa musiikkia kesä-heinäkuun vaihteessa. Viisipäiväisen tapahtuman aikana järjestetään pääkonsertin lisäksi maksuttomia konsertteja, iltaklubeja, lastentapahtuma sekä levytori. Vuodesta 1978 alkaen Puistobluesin päälavalla on nähty lukematon määrä kotimaisia ja ulkomaisia eturivin artisteja aina B.B. Kingistä ZZ Topiin.

PÄÄKONSERTTI

Puistobluesin pääkonsertti järjestetään tuttuun tapaan Järvenpäässä Vanhankylänniemen nurmella. Bluesviikon huipennusta voi seurata omalta viltillä fiilistellen tai jammailla tiensä innokkaimpien kanssa eturiviin. Piknik-koreihin kannattaa pakata kanasalaatin, patongin ja muiden herkkujen lisäksi alkoholittomat virvoitusjuomat sekä tyhjä termospullo, jonka alueella voi edullisesti täyttää kahvilla tai teevedellä.

puistoblues.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 11:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-liput: Blues Lounge

Loungeen sisältyy katettu ravintola-alue tarjoiluineen, aurinkoinen nurmialue lekotteluun sekä oma terassialue lavan läheisyydessä innokkaimmille diggailijoille. Loungessa tarjoillaan korkealuokkainen brunssi ja iltapäiväkahvien jälkeen on päivän päätteksi luvassa vielä herkullinen iltapala.

BLUES LOUNGE -PASSILLA

– pääsy pääkonserttialueelle
– pääsy Blues Lounge -ravintola-alueelle
– pääsy Lounge-terassille lavan läheisyydessä
– alkoholittomat virvoitusjuomat
– brunssi ja grilliherkut (klo 11-14), pieni välipala (klo 14-17) sekä iltapala (klo 17-19.30)

Vanhankylänniemi
Järvenpää