EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9. - Ke 23.6.2021  /  TikettiStream  / 

Puhuttaako? - Etänä läsnä

Puhuttaako? - Etänä läsnä Liput

Puhuttaako? On Manage Men puhujasisältöihin keskittyvä konsepti, jonka ensimmäinen virtuaalitapahtuma kantaa nimeä Etänä läsnä. Tapahtumassa esiintyvät Suomen menestynein vaikuttaja Mmiisas sekä palkittu näyttelijä Armi Toivanen. Tilaisuuden juontaa ja moderoi Tommi ”TheManninen” Manninen.

Näyttelijän ja New Yorkissa esiintymisvalmentajaksikin opiskelleen Armi Toivasen puheenvuoro keskittyy siihen, miksi jännitämme, miten jännitys vaikuttaa meihin ja miten siitä voi vapautua. Sosiaalisen median vaikuttaja, sisällöntuottaja ja viestinnän maisteri (FM) Mmiisas luennoi vaikuttajien ja seuraajien välisestä vuorovaikutuksesta. Mmiisas pureutuu esimerkiksi siihen, miksi somevaikuttajien arkinen sisältö kiinnostaa niin monia ja mikä on vaikuttajan vastuu. Molemmat huippupuhujat lähestyvät aiheita omista näkökulmistaan ja ovat aiheidensa kokemusasiantuntijoita.

Puheenvuorojen aikana on mahdollista lähettää kysymyksiä molemmille puhujille ja luentojen jälkeen varataan aikaa Q&A tuokiolle, jota moderoi Tommi Manninen.

Tule mukaan inspiroitumaan ja nauttimaan kesän ajankohtaisimpaan puhujatapahtumaan!

Puhuttaako? -puhujatapahtumat on suunnattu sekä kuluttajille että yrityksille. Striimilipun ja tallenteen hinta on 9.90 € (sis. alv).

Tapahtuma järjestetään suomeksi yhteistyössä Opetus- ja Kulttuuriministeriön, Tiketin ja DigiPeople Studion kanssa.

Mmiisas
Armi Toivanen

Tommi Manninen


www.manageme.fi/palvelut/puhuttaako


Aika: klo 18:00

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 9.6.2021 klo 18:00 alkaen. Tallenne on katsottavissa 23.6.2021 klo 23:59 asti.
Lipunmyynti loppuu 23.6.2021 klo 22:00.

Arvioitu kesto: 1,5 - 2h.