EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.12.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Puhelinseksi, Lapsuus, Kippo

Puhelinseksi, Lapsuus, Kippo Liput

PUHELINSEKSI
Katkeransuloista punk rockia jo vuodesta 2015! Rovaniemellä alkunsa saanut nelikko on ihastuttanut pakahduttavilla biiseillään jo neljän menestyksekkään julkaisun verran! Kesällä ilmestyneen 'Vieraita toisillemme' -albumin kanssa Suomea ja muuta Eurooppaa tänä vuonna kiertänyt yhtye päättää keikkavuotensa Kutoselle!

LAPSUUS
Lapsuus on epätoivoisen raivokas yhtye, jonka musiikissa kevyet pop-melodiat kannattelevat tekstejä ihmisenä ihmisten keskellä elämisestä.
Soundin arvio ’Kaikki menee mustaksi’ -albumista:
”Kaikki menee mustaksi on toistaiseksi vuoden ja vuosikymmenen raikkain suomipunklevy. Bändin komppi puskee eteenpäin kuin höyryjuna, melodiset kitaran juoksutukset ja riffittelyt kuljettavat biisejä nopeasti ja ketterästi. Miltei jokainen Kamilan hoilaama säe iskeytyy sydämeen moukarin lailla.”

KIPPO
Kippo on mm. Ghost World ja Sir Liselot hommista tutun Liisa Tanin uusi bändi, jossa soittaa Linkopiistä tuttu Jyrki Rehell ja mm. Äiti Heresiasta tuttu Ester Jalonen. Pelkkiä legendoja kaikki!

Aikataulu:
19:30 KIPPO
20:30 LAPSUUS
21:30 PUHELINSEKSI

kuudeslinja.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.