EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.6.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Tuplajulkkarit: Puhelinseksi & Kiss Disease + Ransom

Tuplajulkkarit: Puhelinseksi & Kiss Disease + Ransom Liput

Tuplajulkkarit: Puhelinseksi & Kiss Disease + Ransom

Raakaa katurokkia ja voimapoppia uhkuva garage punk - yhtye Kiss Disease sekä kaihoisaa ja katkeransuloista punk rockia soittava Puhelinseksi juhlivat yhteisiä levyjulkkareita Kutosella 10.6.

Puhelinseksi julkaisee toisen täyspitkän albuminsa kesäkuussa 2022. Svart Recordsin julkaisemat kaksi loppuunmyytyä mini-LP:tä, sekä kulttisuosion saavuttanut debyyttialbumi Sydänkohtaus tanssilattialla (2020) saa jatkoa, kun kesällä 2021 Jäälin Studio Vanhatiellä nauhoitettu Vieraita toisillemme näkee päivänvalon.

Rovaniemellä vuonna 2015 perustettu yhtye on kiertänyt vuosia ympäri Suomea ja saanut osakseen paljon suitsutusta ja huomiota, viimeisimpänä tapauksena yhtyeen valinta YleX:n Läpimurto 2022-listaukseen. Yhtyeen tarinoissa ollaan myrskyn silmässä, katsellen kaaosta ympärillä. Silti kyynelten läpi käy pieni hymynkare huulilla, kun hyväksyy asioiden ja tunteiden haihtuvan luonteen. Pakahduttavat kertosäkeet ja kaipuuta soivat kitaramelodiat ovat paikallaan sekä yhtyeelle ominaiset koskettavat tekstit täyttävät Kutosen salin ja valloittavat yleisön sydämmet.

Kesäkuu on yhtä musiikin juhlaa, kun myös Kiss Diseasen esikoisalbumi astelee ihmisten levylautasille. Yhtyeen 2020 julkaistu nimikko-EP teki vaikutuksen alakulttuuripiireihin raa’alla ja rajulla garage punkillaan. Nyt bändi on ottanut askeleen eteenpäin vieläkin tarttuvampaan ja monipuolisempaan suuntaan. Kiss Disease näyttää toiset kasvonsa power popista ja protopunkista vaikutteita imeneellä levyllään You Met Me at a Strange Time. Ketään ei säästetä, eikä mitään jää jäljelle kun tämä vaarallinen porukka paukuttaa, tulittaa ja sylkee liekkejä. Heikoimmat lentävät hiuksista helvettiin..

Ei kahta ilman kolmatta. Illalla nähdään lisäksi todella raju, tyylitajuinen ja vaikuttava uusi helsinkiläinen punkyhtye Ransom. Bändi on vakuuttanut kaikki todistajat ensimmäisestä keikasta sekä ensimmäisistä raidoistaan lähtien.

Puhelinseksi - Vieraita toisillemme
Puhelinseksi: Vieraita toisillemme (Official Video)

Kiss Disease - Season Creep
Kiss Disease: Season Creep (Official Audio)

Ransom - Black and Blue
https://ransompunk.bandcamp.com/track/black-and-blue-2

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus