EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Ptrov “Voimala”-levyjulkkarit + Ghosts on TV

Ptrov “Voimala”-levyjulkkarit + Ghosts on TV Liput

Ptrov

“Painostavaa uhkaa ja leijailevan kaunista psykedeliaa” - Rumba

Helsinkiläinen post-rock/metal -yhtye Ptrov julkaisee debyyttialbuminsa ”Voimala” perjantaina 26.8. ja juhlistaa levyn julkaisua yhdessä Ghosts on TV:n kanssa Korjaamon Vintillä perjantaina 23.9.

”Voimala”-levyltä aiemmin julkaistuja singlejä on kuultu jo esim. Radio Helsingin Korkeajännite- ja Uusi Ääni -ohjelmissa.

Ptrovin hitaiden kaarien ja suurien kontrastien varaan rakentuva musiikki ei ole helposti pureskeltavaa pikaruokaa. ”Voimala”-levyn kappaleet soljuvat kauniin unenomaisesta transsista sujuvasti aina isojen kitaravallien murskaavaan jytkeeseen.

Ghosts on TV

Ghosts on TV on kaihoisan kolmen kitaran äänivallin, hauraan minimalismin ja hypnoottisen toiston kehdoista ammentava yhtye Helsingistä. GoTV:tä on kuvailtu mm. "Suomessa harvinaiseksi melankoliseksi post-rockiksi" (YleX Uuden musiikin vaihtoehto), "raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin" (Rumba) tai "jylhästi soivaksi herkkyydeksi" (Soundi). Bändi siirtyi Soliti Recordsin edustukseen vuonna 2020 julkaistaan "I Am Not Dead, I Am 55 Today" debyyttialbuminsa. Teos herätti huomiota 30 minuutin avauskappaleella, joka sitoi ambientin ja junnaavan wall of soundin elementtejä pakahduttavaan kitaramusiikkiin. Levy sai neljä tähteä viidestä Infernolta, Desibeliltä ja Nordic Music Review valitsi teoksen koko vuoden 2020 parhaaksi pohjoismaiseksi levyksi. GoTV on keikkaillut aina squateista Tavastialle sekä ulkomaille, ja kuusikko julkaisee huhtikuussa runoilija Francis Northin kanssa äänitetyn livelevyn.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Aikataulu:
19:00 ovet
20:00 Ghost on TV
21:00 Ptrov

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.