EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Psychework: Spark of Hope -levyjulkkarit, Dreamtale, Scars of Solitude

Psychework: Spark of Hope -levyjulkkarit, Dreamtale, Scars of Solitude Liput

Psychework juhlistaa syksyllä julkaistavaa uutta albumiaan Suomen-kiertueella – Helsingin keikka On The Rocksissa

Jyväskyläläinen melodinen metalliyhtye Psychework julkaisee odotetun kolmannen albuminsa "Spark of Hope" 29. syyskuuta 2023, ja lähtee laajalle levynjulkaisukiertueelle. Helsingin keikan liput ovat myynnissä Tiketissä nyt

"Nämä ovat ilon päiviä! Psychework täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sitä saadaan juhlistaa uudella albumilla ja kiertueella. Musiikillisesti uusi albumi on edeltäjäänsä monisyisempi, melodisempi ja ehkä jokseenkin raskaampi, ainakin soundillisesti, unohtamatta tietenkään isoja äänimaisemia ja orkestraatioita. Odotamme innolla, että saamme sen teille pian tuoda esille, myös livenä", kommentoi yhtyeen solisti Antony Parviainen.

Psycheworkin lämmittelijöinä On The Rocksin keikalla nähdään tamperelainen power metal -legenda Dreamtale sekä melometalliyhtye Scars of Solitude.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.