EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 5.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Prudence

Prudence Liput

Olivia Merilahti esiintyi yli kymmenen vuoden aikana The Dø -yhtyeen puolikkaana, ja aloitti solouransa The Dø’n viimeisen kiertueen jälkkeen. Nimi, jonka Olivia on valinnut kattamaan hänen soolouransa identiteetin ja luonteen: Prudence, joka vastaa hänen alter-egoansa moniulotteisesta pop-artistista.

Prudence -projektin uudet vapaudet ovat mahdollistaneet Olivian biisin kirjoittamisen nousemisen uusille alueille, joissa hänen oma valonsa loistaa nyt hänen murtuneiden kahleidensa halkeamien läpi.

Hänen debyyttialbuminsa pohjautuu useisiin visuaalisiin ulottuvuuksiin, ja sitä kantaa todellinen rakkaus pop-musiikkiin sen kaikissa muodoissa. Prudence ammentaa inspiraatiotaan syntetisaattorin uraauurtavista naisista (Suzanne Ciani listan kärjessä), Kraftwerkistä, Siasta ja Drakesta, mutta myös Hans Zimmerin ja hänen Insterstellar -mestariteoksesta.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Ranskan instituutin kanssa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot