EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6. - La 2.7.2022  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2022

Provinssi 2022 Liput

PROVINSSI 2022 - Liput & info

PROVINSSIN ENSIMMÄISET ARTISTIKIINNITYKSET KESÄLLE 2022 JULKI

Pendulum Live palaa Seinäjoelle massiivisen show´nsa kera 11 vuoden tauon jälkeen. Korn, Deftones ja monet muut huippunimet siirtyvät ensi vuodelle.

Kesällä 2022 juhlittavan Provinssin ensimmäiset artistikiinnitykset tarjoavat yleisölle monipuolisen läpileikkauksen nykymusiikkiin kansainvälisten ja kotimaisten festivaalivieraiden muodossa. Suuri osa kesälle 2021 vahvistuneista ja hartaasti odotetuista esiintyjistä on jo tässä vaiheessa onnistuttu vahvistamaan ensi vuodelle. Metallipioneerien Kornin ja Deftonesin lisäksi festivaalin ohjelmistossa nähdään massiivisen liveshow´nsa tarjoileva Pendulum Live sekä kotimaiset ykkösnimet kuten Hassisen Kone ja Sunrise Avenue.

VAHVISTUNEET ARTISTIT 2022: Korn (US) / Pendulum Live (AU) /Deftones (US) / The Sounds (SE) / Opeth (SE) / Hassisen Kone / Sunrise Avenue / SANNI / Vesala / Anti-Flag (US) / Aurora (NO) / Blues Pills (SE) / Hatari (IS) / Hot Milk (UK) / Perturbator (FR) / Yeboyah

Muista sekä kesälle 2021 julkistetuista että kokonaan uusista artistikiinnityksistä tiedotetaan niiden vahvistuttua.

PROVINSSIA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2021

Ihmisten juhlaa vietetään seuraavan kerran 30.6.-2.7.2022

Kaikki vuoden 2021 sekä palauttamattomat 2020 liput ovat sellaisenaan voimassa ensi vuoden Provinssissa. Vuoden 2020 tai 2021 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2022 osallistuvat saavat erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja.


Halutessasi voit palauttaa lippusi 16.6.2021 klo 23:59 mennessä: www.tiketti.fi/palautalippuja
Lippukauppa veloittaa palautuksesta käsittelymaksun 4,50 € / lippu. Toimituskuluja ei palauteta. Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

Liput kesälle 2022 ovat nyt myynnissä. Mikäli ostat festivaali- tai VIP-lipun viimeistään 30.6.2021, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen.

LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 PROVINSSISSA

Vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput ovat sellaisenaan voimassa vuoden 2022 Provinssissa. Jos siis olet ostanut Provinssi 2021 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2022 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Sama koskee palauttamattomia 2020 lippuja. Olet jo nyt valmiina kesän 2022 ihmisten juhlaan!

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Vuoden 2020 tai 2021 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2022 osallistuvat saavat erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Kerromme eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla järjestäjää koronakriisin keskellä.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN / VAIHTAMINEN


Provinssiin 2020 tai 2021 ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun.

Voit päivittää lippusi (kun haluamasi lipputyypin myynti on alkanut) ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun: hei@tiketti.fi

3 PÄIVÄN LIPUT KESÄLLE 2022 NYT MYYNNISSÄ


Vuoden 2022 Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 159 €. 2022 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin. Mikäli ostat festivaali- tai VIP-lipun viimeistään 30.6.2021, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen.


www.provinssi.fi

www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


TIETOA FESTIVAALISTA

IKÄRAJAT

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. VIP-lipun ikäraja on K-18.

Lue lisää ikärajoista Provinssin nettisivuilta: www.provinssi.fi/info

LIPUT

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran. Yhden ja kahden päivän liput tulevat myöhemmin myyntiin.

Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle. Lastenliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.

Leirintäalue avaa ovensa ke 29.6.2022 klo 18 ja sulkeutuu su 3.7.2022 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:

• yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan

• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18

• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12

Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Törnävänsaari
60200, Seinäjoki