EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6. - La 2.7.2022  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2022

Provinssi 2022 Liput

PROVINSSI 2022 - Liput & info


Artistien päiväjaot näet Provinssin sivuilta osoitteesta www.provinssi.fi/ohjelma


www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


TIETOA FESTIVAALISTA


Suositusikäraja: 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan kanssa.
VIP-lipun ikäraja: K-18
Lue lisää ikärajoista: www.provinssi.fi/info

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.


LIPUT

3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Jokaiselle päivälle on myynnissä lastenlippu (7-12 -vuotiaat). Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle.

VIP-liput (K-18): Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

Vastaanota Provinssin festariliput digipostipalvelu Kivraan veloituksetta!

Valitse Tiketistä ostetun Provinssi-lippusi toimitustavaksi Kivra-sovellus ja säästät euron toimitusmaksun lisäksi myös luontoa! Digipostipalvelu Kivrassa liput pysyvät tallessa turvallisesti ja ilmastoystävällisesti.

Kivraan toimitettujen ja tallennettujen lippujen ympärille on rakennettu festarikävijöille etuja sekä kilpailuja, joista pääsemme kertomaan tarkemmin festarikesän lähestyessä. Kannattaa siis pysyä kuulolla. Tässä vaiheessa kannattaa ladata Kivra sovelluskaupasta jo käyttöön, ja varmistaa että kuulet eduista ensimmäisenä!

Lue lisää ja lataa sovellus: provinssi.fi/kivra

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.

Suositusikäraja: 14 vuotta
Leirintäalueen palvelut: kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.
Leirintäalueen aukioloajat: ke 29.6.2022 klo 18 - su 3.7.2022 klo 12
Osoite: Törnäväntie 22, Seinäjoki

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:
• yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

PALAUTTAMATTOMAT 2020 JA 2021 LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 PROVINSSISSA

Palauttamattomat 2020 ja 2021 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisenaan voimassa myös vuoden 2022 festivaaleilla.


LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä oli 16.6.2021.

Törnävänsaari
60200, Seinäjoki