EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 1. - La 3.7.2021  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2021

Provinssi 2021 Liput

PROVINSSI 2021 - Liput & info

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 1.-3.7.2021.

Tarkemmat esiintymisajat ja lisää esiintyjäkiinnityksiä julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


VAHVISTUNEET ARTISTIT


To 1.7.2021
Korn (US), The Offspring (US), Apulanta, Anti-Flag (US), Blues Pills (SE), Gasellit, Georgia (UK), Herra Ylppö, Ibe, Hot Milk (UK), Litku Klemetti, Luukas Oja, Maustetytöt, Mokoma, Ruusut, Stam1na, The Holy + lisäyksiä luvassa

Pe 2.7.2021
Pendulum Trinity (AU), The Sounds (SE), Gojira (FR), SANNI, Sunrise Avenue, Blind Channel, Erika Vikman, Erin, Hatari (IS), Isaac Sene, Lasten Hautausmaa, Lauri Haav, Lähiöbotox, Moon Shot, Olavi Uusivirta, Paperi T & KHID, Rosita Luu + lisäyksiä luvassa

La 3.7.2021
Deftones (US), Opeth (SE), Hassisen Kone, JVG, Vesala, Aurora (NO), Bad Sauna, Beast In Black, Cledos, Iisa, Insomnium, Kemopetrol, Kolmas Nainen, Sofa, Vesta, View + lisäyksiä luvassa

 

Tiedostamme, että korona saattaa vaikuttaa Provinssin järjestelyihin. Yleisön sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä ja valmistelemme tulevan kesän festivaalia tämä päällimmäisenä mielessämme. Mikäli emme rajoitusten vuoksi voisi järjestää Provinssia tulevana kesänä, ovat vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput voimassa myös vuonna 2022. Luonnollisesti myös lippujen palautus on mahdollista tilanteessa, jossa festivaali jouduttaisiin kokonaan perumaan.

 

www.provinssi.fi

www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


IKÄRAJAT

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. VIP-lipun ikäraja on K-18.

Lue lisää ikärajoista Provinssin nettisivuilta: www.provinssi.fi

LIPUT

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle. Lastenliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.

Leirintäalue avaa ovensa ke 30.6.2021 klo 18 ja sulkeutuu su 4.7.2021 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:

  • yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
  • sisäänpääsy alkaen ke 30.6.2021 klo 18
  • poistuminen viimeistään su 4.7.2021 klo 12

Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

 

VUODEN 2020 LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN 2021

SÄILYTTÄMÄLLÄ 2020 LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN / VAIHTAMINEN

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään 5 € päivitysmaksu. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä 5 € päivitysmaksun.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN 2020

Lippujen viimeinen palautuspäivä oli 25.6.2020. Tarkemmat tiedot löydät täältä: www.provinssi.fi/lippuinfo

__________________________________________

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Törnävänsaari
60200, Seinäjoki