EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1. - La 3.7.2021  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2021

Provinssi 2021 Liput

 

PROVINSSI 2021 - Liput & info

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 1.-3.7.2021.

Punk-asennetta Törnävänsaarelle tuovat yhdysvaltalaiset The Offspring sekä ärhäkän kantaaottavista sanoituksistaan tunnettu Anti-Flag . Karismaattisen solistinsa Maja Ivarssonin johdattama The Sounds , sielukasta ja juurevaa rockia esittävä Blues Pills ja progressiivisen metallin pioneeri Opeth tarjoilevat länsinaapurimme musiikillista parhaimmistoa. Ranskalainen metallisuuruus Gojira sekä islantilainen industrial punk -yhtye Hatari täydentävät osaltaan ulkomaisen raskaan musiikin kattauksen.

Raikkaan tuulahduksen Provinssiin tuo norjalainen laulaja-lauluntekijä Aurora , jonka Frozen 2 -elokuvan soundtrackilta irrotettu jättihitti "Into the Unknown" toi lahjakkaan artistin suuren yleisön tietoisuuteen. Musiikkimaailman seuratuimpiin nimiin lukeutuu myös brittiläinen elektropop-artisti Georgia .

Kotimaisen musiikin rikasta kirjoa edustavat paikkansa maamme suosituimpana yhtyeenä sinetöineen JVG :n ja ennätyksiä striimiluvuillaan murskanneen SANNIn lisäksi monilahjakas Vesala , suomiräpin kärkinimiin kuuluva Gasellit ja hurjassa nousukiidossa oleva poptähti Erika Vikman . Festivaalin odotetuimpiin esiintyjiin lukeutuu myös paluun tekevä elektropop-yhtye Kemopetrol .

Kitaravetoisen musiikin tarjontaa täydentää uuden ajan superbändiksikin nimetty Moon Shot , jonka jäsenet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) valmistautuvat parhaillaan ensi vuonna ilmestyvän debyyttinsä julkaisuun. Asemansa maamme musiikkikartalla ovat juurruttaneet suomirockin perinnettä uudistava Olavi Uusivirta ja vahvat pohjalaiset juuret omaava Kolmas Nainen sekä indiepop-suosikit Maustetytöt ja Ruusut .

Raskaan sarjan kotimainen ykköskaarti Beast In Black , melodeath-bändi Insomnium ja suomenkielisen metallin suurnimet Mokoma sekä uutta albumiaan valmisteleva Stam1na viimeistelevät Provinssin tähän mennessä julkaistun musiikkikattauksen.

"Olemme hyvin iloisia siitä, että valtaosa Provinssiin kesälle 2020 lipun ostaneista päätti säilyttää lippunsa käyttääkseen sen tulevana kesänä. Kaikesta päätellen yleisömme odottaa ensi kesää yhtä nälkäisenä kuin festaritiimimme, jolla on taskut täynnä niin intoa kuin uusia ideoitakin kesän parhaan festarielämyksen mahdollistamiseksi. Myös ohjelmisto rakentuu lupaavassa tahdissa ja lisää uutisia saattaakin olla kerrottavana jo lähitulevaisuudessa. Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan" , kertoo festivaalijohtaja Sami Rumpunen .


VAHVISTUNEET ARTISTIT

Korn (US), Pendulum Trinity (AU), The Offspring (US), Deftones (US), The Sounds (SE), Gojira (FR), Opeth (SE), Hassisen Kone, JVG, Sunrise Avenue, SANNI, Vesala, Anti-Flag (US), Aurora (NO), Beast In Black, Blues Pills (SE), Erika Vikman, Gasellit, Georgia (UK), Hatari (IS), Insomnium, Kemopetrol, Kolmas Nainen, Maustetytöt, Mokoma, Moon Shot, Olavi Uusivirta, Ruusut, Stam1na + kymmeniä lisäyksiä luvassa

 

www.provinssi.fi

www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


IKÄRAJAT

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. VIP-lipun ikäraja on K-18.

Lue lisää ikärajoista Provinssin nettisivuilta: www.provinssi.fi

LIPUT

Festivaalilippu + kasvomaski:

Osta festivaalilippu ja saat halutessasi kaupan päälle Provinssin kasvomaskin! Kampanja on voimassa 31.12.2020 klo 23:59 asti tai niin kauan kuin maskeja riittää. Kasvomaskit postitetaan tammikuussa. Ostajien yhteystiedot toimitetaan tapahtumajärjestäjälle ja Backstage Rock Shopille kasvomaskien postitusta varten. Kasvomaskin saat seuraavista tuotteista: 3 päivää ja 3 päivää VIP. Valitse lipputyypiksi tuote, jossa lukee "+ kasvomaski".

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran. 1 ja 2 päivän lipputyypit tulevat myyntiin myöhemmin.

Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle. Lastenliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.

Leirintäalue avaa ovensa ke 30.6.2021 klo 18 ja sulkeutuu su 4.7.2021 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:

  • yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
  • sisäänpääsy alkaen ke 30.6.2021 klo 18
  • poistuminen viimeistään su 4.7.2021 klo 12

Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

VUODEN 2020 LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN 2021

SÄILYTTÄMÄLLÄ 2020 LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN / VAIHTAMINEN

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään 5 € päivitysmaksu. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä 5 € päivitysmaksun.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN 2020

Lippujen viimeinen palautuspäivä oli 25.6.2020. Tarkemmat tiedot löydät täältä: www.provinssi.fi/lippuinfo

__________________________________________

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Törnävänsaari
60200, Seinäjoki