EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1. - La 3.7.2021  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2021

Provinssi 2021 Liput

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 1.-3.7.2021.

Liput ovat sellaisenaan voimassa vuoden 2021 Provinssissa. Jos siis olet ostanut Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 ihmisten juhlaan! Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. 

Halutessasi voit palauttaa lippusi 25.6.2020 mennessä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lue tarkemmat lipunpalautuksen ohjeet alempaa tai Provinssin sivuilta: www.provinssi.fi/lippuinfo

 

Kesän 2021 julkistetut esiintyjät:

Korn (US), Deftones (US), Hassisen Kone, Sunrise Avenue + kymmeniä lisäyksiä luvassa

 

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

www.provinssi.fi

www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


Säilyttämällä lippusi saat etuja ensi vuoden tapahtumassa

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla meitä koronakriisin keskellä.

1 tai 2 päivän lippujen päivittäminen / vaihtaminen

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään 5e päivitysmaksu. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä 5e päivitysmaksun.

3 päivän liput kesälle 2021 nyt myynnissä

Vuoden 2021 Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä 159 € hintaan. 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Mikäli ostat 3pv-liput viimeistään 25.6.2020, saat bonuksena "vanhan asiakkaan edut" eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen ja muut myöhemmin julkistettavat edut.

***

 

IKÄRAJAT

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. VIP-lipun ikäraja on K-18. Lue lisää ikärajoista Provinssin sivuilta: www.provinssi.fi

LIPUT

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Lasten lipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.

Leirintäalue avaa ovensa ke 30.6.2021 klo 18 ja sulkeutuu su 4.7.2021 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:
• yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 30.6.2021 klo 18
• poistuminen viimeistään su 4.7.2021 klo 12
Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

---------------------------------------------

Tänä vuonna festivaaliliput ja majoitusliput myydään erikseen eli myyntiin ei tule festivaalilippu + majoitus -pakettia. Sinun tulee siis ostaa erikseen festivaalilippu ja erikseen majoituslippu.

VIP- ja majoituslippujen ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Törnävänsaari
60200, Seinäjoki