EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 25. - La 27.6.2020  /  Törnävänsaari  /  Seinäjoki

Provinssi 2020

Provinssi 2020 Liput

PROVINSSI 2020 - LIPUT & INFO

Provinssin kesän 2020 ensimmäinen pääesiintyjäjulkistus on yhdysvaltalaisbändi System of a Down. Tuleva esiintyminen Provinssissa on parhaillaan keikkataukoa viettävän vaihtoehtometallijätin ainoa toistaiseksi julkistettu konsertti.

Provinssin kolmen päivän liput saatavilla Super Early Bird -hintaan syyskuun loppuun asti.

Esiintyjät:

System of a Down (US), Korn (US) + kymmeniä lisäyksiä

Järjestyksessään 42. kertaa järjestettävän Provinssin seuraavista artistikiinnityksistä tiedotetaan syksyn 2019 aikana.

www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival

www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi


IKÄRAJAT
Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa.

VIP-lipun ikäraja on K-18.

LIPUT
Nyt myynnissä Early Bird -liput rajoitetun ajan!

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP By Ideapark-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI
Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu  ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla. 

Leirintäalue avaa ovensa ke 24.6.2020 klo 18 ja sulkeutuu  su 28.6.2020 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta  siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:

  • yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
  • sisäänpääsy alkaen ke 24.6.2020 klo 18
  • poistuminen viimeistään su 28.6.2020 klo 12

Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi vuoden 2020 Provinssin festivaalilippu.

-----------------

Tänä vuonna festivaaliliput ja majoitusliput myydään erikseen eli myyntiin ei tule festivaalilippu + majoitus -pakettia. Sinun tulee siis ostaa erikseen festivaalilippu ja erikseen majoituslippu.

VIP- ja majoituslippujen  ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta saatetaan järjestää esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.