EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 2.11.2022  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

ProgFeast: Colosseum, Caravan, Soft Machine, Man

ProgFeast: Colosseum, Caravan, Soft Machine, Man Liput

Tämän tapahtuman lipunmyynti on päättynyt Tiketissä. Tapahtuma kuitenkin toteutuu normaalisti. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan tapahtumaan. Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia, tiedotamme niistä tällä sivulla sekä sähköpostitse lipun ostaneille.

Kulttuuritalon lipunmyynti lippu.fi

ProgFeast siirtyy marraskuulle 2022:
Koronavirustilanteen aiheuttaman epävarmuuden takia, ProgFeast -konserttia on päätetty siirtää loppuvuodelle.

Konsertin uusi päivämäärä on 2.11.2022. Konserttipaikkana on Helsingin Kulttuuritalo. Esiintymässä Colosseum, Soft Machine sekä Man.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

(Koskee myös Helsingin Jäähallille ostettuja lippuja. Helsingin Jäähallille lipun ostaneille on varattu valmiiksi hyvät paikat Helsingin Kulttuuritalolta).

Liput voi myös halutessaan palauttaa 4.3.2022 mennessä tai vaihtaa Loud'n Liven lahjakorttiin. Palautus onnistuu tämän linkin kautta:

https://www.tiketti.fi/palautalippuja

***

Perinteeksi suunniteltu ProgFeast-tapahtuma on kuin progressiivisen rockin maittava pitopöytä, jonka ensimmäiset esiintyjät ovat toimineet innoittajina lukemattomille yhtyeille jo usean vuosikymmenen ajan.

Loud'n Live Promotionsin järjestämän illan aikana seikkaillaan monimuotoisen musiikin laineilla aina psykedeliasta, jazzista, rockista ja klassisesta musiikista bluesiin:

Nyt jo edesmenneen kaksikon, rumpali Jon Hisemanin ja tenorisaksofonisti Dick Heckstall-Smithin vuonna 1968 perustaman Colosseumin esiintymiset ovat sisältäneet aina massiivisia järkäleitä, jotka on maustettu virtuoosinomaisin sooloin, ja myös nykykokoonpano vaalii tätä perinnettä. Tienraivaajat olivat vuoden 1969 Valentyne Suite albumillaan maineikkaan Vertigo Recordsin ensimmäinen julkaisu. Sittemmin samalla merkillä ovat loistaneet esimerkiksi Black Sabbath, Status Quo ja Dire Straits. 

Bändi lopetti aktiivitoimintansa ensimmäisen kerran vuonna 1971 ja piti 23 vuoden tauon palatakseen samalla kokoonpanolla jälleen vuonna 1994. Toisen kerran yhtye piti jäähyväiskeikkansa vuonna 2015, joten pian kuultava Suomen-vierailu on osa yhtyeen kolmatta tulemista.

Niin ikään 1960-luvun lopulla perustetut Caravan ja Soft Machine molemmat luokitellaan Englannin kotiseutujensa Canterburyn perusteella Canterbury-skeneen, joka yhdisteli musiikkiinsa sävyjä psykedeliasta, jazzista, rockista ja klassisesta musiikista.

Myös Caravan on ehtinyt hajota ja koota rivinsä uudelleen vuosien mittaan moneen otteeseen, mutta aina ydinajatus on jäänyt kytemään. Yhtyeen viimeisin studioalbumi Paradise Filter julkaistiin loppuvuodesta 2013 kymmenen vuoden levytystauon jälkeen. Yhtye on tällä hetkellä jälleen studiossa äänittämässä uutta albumia, joka julkaistaan vielä ennen ProgFestiä.

Vakuuttavan katalogin eritoten 1970-luvulla julkaissut Soft Machine on liikkunut musiikissaan psykedeelisen rockin ja jopa fuusiojazzin saralla, ja yhtyeen aikaisempia liveäänitteitä on saatu  fanien iloksi julkaistua myös 2000-luvulla ennenkuulemattomina äänitteinä. Edelleen huomattavia kuulijamääriä esimerkiksi Spotifyssä keräävän yhtyeen viimeisin studioalbumi on vuonna 2018 julkaistu Hidden Details .

Man-yhtyeen ja Suomen yhteinen tarina juontaa juurensa jo vuoteen 1976, jolloin bändi teki uransa alkumetreillä 12 keikan kiertueen Suomessa. Nyt Helsinkiin saapuvassa kokoonpanossa on mukana Man-väkeä jo kahdessa sukupolvessa; Martin Acen poika Josh Ace littyi bändiin vuonna 2005.

Yhtyeiden matkassa lavalla kuullaan kattavaa joukkoa Englannin huippumuusikoita kitaristeista David "Clem" Clempsonista ja John Etheridgestä, basisteista Mark Clarkesta ja Roy Babbingtonista aina rumpali John Marshalliin ja multi-instrumentalisti Peter Geoffrey Richardsoniin. Colosseum-vokalisti Chris Farlowe muistetaan myös nuoruusvuosien soolouran helmiin lukeutuvasta 60-luvun brittilistojen ykköshitistä Out Of Time , joka soi edelleen radioissa.

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:00

Pyörätuolitasanne on yläkatsomo F1 ensimmäisen rivin edustalla.

Paikat ovat numeroituja istumapaikkoja.

Katsomot A5, A7, B2, B4, C2 alk. 49 €
Katsomot C4, Permanto A, Permanto C alk. 59 €

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.