EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1.8.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

On The Rocks 18 vuotta: Profane Omen, Tyrantti, Demonic Death Judge

On The Rocks 18 vuotta: Profane Omen, Tyrantti, Demonic Death Judge Liput

Ladataan…

ON THE ROCKS ON TÄYSI-IKÄINEN ELOKUUSSA!

Helsingin keskustassa sijaitseva musiikin ystävien olohuone ja monipuolinen liveklubi On the Rocks täyttää huimat 18 vuotta heinä-elokuun vaihteessa. Aikuisiän kunniaksi On the Rocksin uudella klubilla juhlitaan miltei viikon ajan jonka aikana lavalla nähdään mm. Crazy Town, Paperi T, Teksti-TV 666, Tyrantti, M, Pharaoh Rättö & Overlord Lehtisalo, Toiling Midgets sekä dj-klubeja viikonloppuna spesiaalikokoonpanoilla. Liput keikoille tulevat myyntiin Tikettiin torstaina 6. kesäkuuta klo 9.00

Liput: 14/15€
OTR-kortilla: 12/13€
Ovet: 20:00

TYRANTTI

Kesällä 2017 rajua ylinopeutta hevikansan tietoisuuteen Tulipyörä-hitillään kaahannut TYRANTTI on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Tulipyörä ja myöhemmin julkaistut Kobra- ja Rikotaan äänivalli -singlet ovat pyörineet radiosoitossa, Spotifyn asiaankuuluvilla soittolistoilla ja saaneet osakseen suitsutusta musiikkimediassa. Soundi-lehden lukijaäänestyksessä vuoden tulokkaiden kärkikymmenikköön valittu suomalaisen perinnehevin puhutuin lupaus julkaisi 8.2.2019 odotetun debyyttialbuminsa Playground Music Finlandin kautta. Lukuisia kehuvia arvioita saanut levy nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan 6. myydyimmäksi fyysiseksi julkaisuksi.

Livenä Tyrantti tarjoaa äänivallin rikkovalla nopeudella kiitäviä kitarasooloja, laittoman ilmavia hyppypotkuja ja korkealla liihottavia lauluharmonioita. Varo Tyranttia.

https://www.facebook.com/varotyranttia/
https://www.youtube.com/watch?v=GblOvHyy-9o

DEMONIC DEATH JUDGE

https://www.youtube.com/channel/UCIG2spshmZp5fLxL6W-pRAQ
https://open.spotify.com/artist/2eGN0bYB1sUPGUHldv1h9M"Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille" on usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on Kotkalainen DDJ kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi.

https://demonicdeathjudge.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/3VtQk5f7Gg6f7bj08t9aCR

PROFANE OMEN

"Rocksi" on ehditty vuosien varrella soittamaan jo pitkästi toistakymmentä kertaa, ensimmäisestä keikasta siellä on tainnut vierähtää sen 14 vuotta. Meille on kunnia osallistua juhlallisuuksiin keikan muodossa. Vaikka tarkoitus oli viettää hiljaiseloa tämän kesän ajan, ei kieltäytyminen tästä kunniasta tullut kyseeseenkään.

Saatetaan joitakin harvinaisuuksiakin tälle keikalle ripotella. Eli, pistetäänpä taas kerran paikka natisemaan liitoksissaan ja juhlistetaan tätä täysi-ikäiseksi ehtinyttä loistavaa keikkapaikkaa asianmukaisin menoin!

https://www.facebook.com/ProfaneOmenOfficial/
https://www.youtube.com/watch?v=NB2CIA2Ciuo

On the Rocksin 18-vuotissynttäriviikon yhteistyökumppanit: Heineken, Garlings, Järgermeister.

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.