EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.9.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Pro Widow, Thy Row

Pro Widow, Thy Row Liput

Pro Widow

Hard rockia tarjoileva Pro Widow nauttii kulttisuosiota Helsingin underground rock-piireissä ja on tunnettu vetovoimaisista livekeikoistaan. Bändin energiset esiintymiset ovat usein loppuunmyytyjä ja jättävät yleisönsä janoamaan enemmän. Pro Widow työstää parhaillaan uutta albumia ja julkaisee kesällä singlen ja musiikkivideon.

Thy Row

Vuonna 2017 perustetun Thy Row'n saundimaailma huokuu perinteisen rockin rosoa modernilla twistillä. Rockshots Recordsin alla operoivan yhtyeen energistä lavashow'ta on päästy hämmästelemään Japanissa asti, ja debyyttialbumilla "Unchained" kuultiin useita nimekkäitä vierailijoita kuten Teemu Mäntysaari (Megadeth, Wintersun, Smackbound), Ben Varon (Amoral, Oceanhoarse) ja Ilja Jalkanen (Kiuas, Raskasta Joulua).SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.9.2024 19:00.