EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 4.3. - Su 9.5.2021  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Prinsessa Pikkiriikki - kaikkien tuhmuroijien sankari

Prinsessa Pikkiriikki - kaikkien tuhmuroijien sankari Liput

"Tunnetkos sinä Prinsessa Pikkiriikin? Jaa et vai? No se on kyllä harmi, sillä hän on mitä ihanin, tuhmin ja kiltein tyttö, joka maailmassa asustaa. "

Prinsessa Pikkiriikki - kaikkien tuhmuroijien sankari on nukketeatterinäytelmä päiväkoti- ja alakouluikäisille, se on noin 5 - 10-vuotiaille tehosuunnattu ja koko perheen nautittavaksi tarkoitettu. Esitys kertoo arkea ja mielikuvitusta sekoittelevia tarinoita hurmaavan päähenkilönsä Pikkiriikin tärkeistä hetkistä, joissa kyseenalaistetaan aikuisten (typeriä) sääntöjä ja käydään läpi pieniä suuria juttuja kotoakarkailusta ja ystävän löytymisestä koirankakkataikavääkylöihin. Prinsessa Pikkiriikki taikoo aikuiset Himpskattiin, närkästyy äidin mahaan muuttaneesta rasittavasta Urposta ja rakentaa maailman hienoimman oman kodin - kuten vain itsemääräämisoikeuttaan harjoitteleva pikkiriikkinen prinsessa osaa. Siis tavallisen lapsen tavallinen päivä, joka lapsen mielikuvituksen ja ajattelun vapauden kautta on maaginen ja täynnä mahdollisuuksia!

Esitys pohjautuu Hannele Lampelan ja Ninka Reittun riemukkaaseen lastenkirjasarjaan, joka nähdään nyt ensimmästä kertaa nukeille sovitettuna. Värikkäät pöytänuket ja mielikuvitusta kutkuttelevan ilkikurinen kerronta tuovat lapsen maailman lähelle katsojaa ja tarinan episoidimainen rakenne pitää pienimmätkin katsojat helposti mukanaan. Prinsessa Pikkiriikki tarjoaa sekä lapsi- että aikuisyleisölle samaistuttavan, hersyvän ja itsepintaisen kunnianhimoisen nukketeatterielämyksen.

Esitysoikeudet: Agency North Työryhmä: Perustuu Hannele Lampelan ja Ninka Reittun lastenkirjasarjaan Prinsessa Pikkiriikki
Dramatisointi: Merja Pöyhönen/ Ohjaus: Timo Väntsi/ Nuket, lavastus, tarpeisto ja puvut: Pia Kalenius/ Musiikki: Valtteri Lipasti/ Näyttämöllä: Pia Kalenius ja Merja Pöyhönen/ Tuotanto: TEHDAS Teatteri ja Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen

***

Maaliskuun esityspäiviin myydän poikkeuksellisesti yksi lippu; Pikkiriikkikuplanöytös . Lippu sisältää pääsyn 6 hengelle. Voit osallistua esitykseen turvallisesti läheistesi kanssa.

 

www.tehdasteatteri.fi


Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Kesto 1h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.