EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.7.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Pretty, The Dedes, Shiva

Pretty, The Dedes, Shiva Liput

Pretty, The Dedes ja Shiva esiintyvät On The Rocksissa heinäkuussa!

Garage punk -bändi Pretty muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Eetu Riikonen, MMSP ja Rue Morgue.

Pretty on viimeisen vuoden valmistellut tulevaa kokopitkää julkaisuaan, josta ensimmäinen maistiainen on 15.4.2022 julkaistu ”Under the Weather”. Kappale on synkkä kuvaus ihmisen välinpitämättömyydestä nyky-yhteiskunnassa. Painostavalla tunnelmallaan ”Under the Weather” on virstanpylväs yhtyeen raa’assa ja voimakkaassa soundissa. Bändin odotettu debyytti EP julkaistiin joulukuussa ja se löysi tiensä kansainvälisille Spotifyn soittolistoille.

Asennetta tihkuva The Dedes tarjoilee toinen toistaan pysäyttävämpiä pop/rock- teoksia suodattamattomilla lyriikoilla ja mieleenpainuvilla melodioilla. Oma astmapiippu mukaan, jos taipumusta hengästyä.

Shiva
on grunge/alternativerockia soittava bändi joka yhdistelee tyylissään 90-luvun yhtyeiden juurien lisäksi monia muitakin musiikkigenrejä luodakseen melodisia, rytmikkäitä ja taiteellisia kokonaisuuksia. Yhtye pitää myös tärkeänä värittää biisejään vaikeilla teemoilla ja tabuilla saaden näin aikaiseksi sekä soonista että vokaalista ääntä isolla Ä:llä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 27.7.2023 19:00.