EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Grunge Night, vol. 2: Pretty, Coochilla, Duvaan

Grunge Night, vol. 2: Pretty, Coochilla, Duvaan Liput

Grunge Night järjestetään toista kertaa On The Rocksissa elokuussa! Illan esiintyjinä nähdään Pretty, Coochilla sekä Duvaan. 


Helsinkiläinen grunge-yhtye Pretty on tunnettu raa’asta ja voimakkaasta soundistaan sekä intensiivisistä ja energisistä livevedoistaan. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Hene Jääsalo, Eetu Riikonen, MMSP ja Lovers Left Alive. Helmikuussa julkaistu single ”In Blue” on maistiainen tulevista kappaleista joita julkaistaan lisää tänä vuonna.

Vuonna 2017 perustettu Coochilla on rouhean groovaavalla & mehevän psykedeelisellä saundilla valjastettu vaihtoehtorockyhtye Turusta. Usean vuoden yhteissoitto on kantanut hedelmää, sillä energisen livebändin mainetta ylläpitävä Coochilla on aiheuttanut kuhinaa paikallisissa skeneissä. Elokuussa 2023 julkaistu debyytti-EP 'Master Groover' nitoo bändin soundin tiukaksi paketiksi, joka ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Alternative rockia, poppia, sekä elektronista äänimaailmaa dynaamisesti yhdistelevä Duvaan on kotimainen tuore yhtye, jonka monipuoliset sekä energiset live-performanssit vetävät yleisön mukaan tarinaansa. Kun on kyse tunteesta, sitä tarjoaa Duvaan.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 1.8.2024 19:00.