EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.4.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Presto!? 15 Years Anniversary

Presto!? 15 Years Anniversary Liput

Presto!? 15 Years Anniversary @ Ääniwalli

Lorenzo Sennin perustaman Presto!?-levymerkin artistijoukko saapuu Ääniwalliin labelin 15-vuotista taivalta juhlistavalla showcase-kiertueella perjantaina 26. huhtikuuta! Ilta järjestetään yhteistyössä Surrexis- ja World Canvas -kollektiivien kanssa. Ajankohtaisen elektronisen musiikin universumissa vuodesta 2008 operoinut Presto!? on koko olemassaolonsa ajan tasapainoillut abstraktion ja struktuurin välillä ennalta arvaamattomasti eri tyylisuuntia ja medioita hyödyntäen.

Ääniwallin Presto!?-illassa livenä esiintyy räjähtävän energisillä keikoillaan trancea dekonstruktoivan Lorenzo Sennin ohella digitaalisesti manipuloidusta syntetisaattorivetoisesta materiaalistaan tunnettu milanolainen Canva6. DJ-keikat kuullaan mm. Charli XCX:n, Yung Leanin ja Bladeen kanssa yhteistyötä tehneeltä tuottajalahjakkuus Palmistrylta sekä niin ikään YEAR0001-artistien kanssa kollaboroineelta, kuohuvan euforisilla seteillään huomiota herättäneeltä Mechatokilta.

Paikallisten Surrexis- ja World Canvas -kollektiivien mukana Walliin saapuvat livenä esiintyvät June Midsummer & Keiska, angel xenakis ja Mimi Veter sekä dj-setin soittava Erisan.

Presto!? 15 Years Anniversary @ Ääniwalli
LORENZO SENNI (IT) – LIVE
MECHATOK (DE)
PALMISTRY (UK)
CANVA6 (IT) – LIVE
ERISAN
ANGEL XENAKIS – LIVE
MIMI VETER – LIVE
JUNE MIDSUMMER & KEISKA – LIVE

prestorecords.bandcamp.com

aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista aikataulu: www.ääniwalli.fi

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.