EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.2.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Prestige, Radux

Prestige, Radux Liput

Dead Head (NED), Prestige muuttuu: Dead Head on joutunut perumaan tulonsa sairastapauksen vuoksi.

Sen sijaan illan pääesiintyjäksi siirtyy Prestige ja illan avaa tamperelainen Radux.

Lippujen hinnat muuttuvat myös: uusi ennakkolipun hinta on 12,50 € ja ovilipun hinta 15 €. Aiemmin ennakkolipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa helmikuun 29.2.2024 loppuun saakka osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja tai vaihtoehtoisesti he saavat arvokkaampaa ennakkolippua vastaan sisäänpääsyn lisäksi Prestige-badgen keikalla. Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa harmia.

***

Hollantilainen thrash metallin kulttinimi Dead Head ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa! Illan avaa vahvan paluun tehnyt alan veteraaninimi Prestige.

19:00 ovet
19:45 Radux
21:00 Prestige

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 15 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!