EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.1.2020  /  Semifinal  /  Helsinki

Lowburn, Angus Black, White Noise Broadcast

Lowburn, Angus Black, White Noise Broadcast Liput

Lowburn FB

Angus Black FB

White Noise Broadcast FB

Soittoajat:
21:00 White Noise Broadcast
22:00 Angus Black
23:00 Lowburn

Pre Desert Vol 1

Desert Hel 2020 festivaalin lähtölaukaus alkaa Semifinaalista perjantaina 17.1, johon on kuratoitu Suomen stoner ja doom scenen mielenkiintoisempia pörinäyhtyeitä.

Lowburn

Nelipäinen, karvainen pörinäpoppoo, jolla taitoa ja kokemusta piisaa noin viiden sadan keikan verran ympäri maailmaa. Kehutun debyyttialbumin (DOOMSAYER) ja muutamien pienjulkaisuiden jälkeen lokakuussa 2019 julkaistu uusi albumi PHANTASMA on kerännyt huimia arvioita maailmalla. Tuhansia myytyjä levyjä ja pellottain kaadettua viljaa. Mukaansatempaavaa metallista groovea!

Angus Black

Raskaan tavarajunan lailla päälle vyöryvä Angus Black julkaisi ensimmäisen EP:n vuonna 2017. Tätä seurasi samana vuonna julkaistu debyyttialbumi ruotsalaisen Ozium Recordsin ja ukrainalaisen Moon Recordsin kautta. Trion tuorein julkaisu on kahden biisin Single (2019). Anguksen raskas ja voimallinen soundi on herättänyt innostusta tietäjien parissa ja Angus Black on keikkaillut debyyttilevynsä myötä myös kotimaan rajojen ulkopuolella saaden mainion vastaanoton.

White Noise Broadcast

Vantaa virtaa vihaisena

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella