EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - La 2.7.2022  /  Fortumin puisto  /  Imatra

Power Festival

Power Festival Liput


Power Festival Imatralla!

Power Festival on poikkeuksellisen idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä järjestettävä musiikkifestivaali. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Imatranajon yhteydessä, jota on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1962 lähtien. Festivaalin esiintyjäkattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä.


Imatralla nähdään Emma-palkittu, kultaa ja moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien tekijä Reino Nordin, Suomi-rockin ja –punkin ikitoteemi Pelle Miljoona Band, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen sielu ja sydän, energinen rock-ikoni Remu Aaltonen ja hänen luotsaamansa Remu Plays Hurriganes ja tuplaplatinaa albumeillaan myynyt, suoratoistopalveluissa yli 200 miljoonan kuuntelukertoja saavuttanut ja lukuisia kertoja Spotifyn ykköseksi kivunnut Mikael Gabriel.

Mukana on myös kansainvälisesti menestynyt, mm. Bomfunk MC’s -yhtyeen ja Daruden taustavaikuttajana tunnettu muusikko ja musiikkituottaja JS16 eli Jaakko Salovaara solistinaan elektronista musiikkia esittävän Mighty 44 -yhtyeen laulusolisti Mr.B. JS16 on luvannut esittää Power Festivalilla niin vanhoja klassikoita kuin aivan uutta, ennenkuulematontakin musiikkituotantoaan.

Jo aiemmin Power Festivalin esiintymiskattaukseen on vahvistettu suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää -tv-ohjelmassakin nähty ABREU, rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmos Cosmos.

Sähäkkä ja rouheaääninen BESS tavoittelee UMK-kappaleellaan ”Ram pam pam” Suomen edustajan paikkaa Eurovision laulukilpailussa, joka järjestetään Torinossa, Italiassa toukokuussa. Menestyksen merkit ovat ilmassa, sillä ”Ram pam pam” ehti jo nousta Suomen Spotify--listan ykköseksi.


Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu festivaali, joka tarjoaa viikonlopun täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. Festari on täynnä elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka - ja juomaelämyksiä, sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa, toimi ajoissa varmista pääsysi Kaakkois-Suomen huikeimpaan festarikokemukseen!


Facebook

IG: @powerfestivalfi

www.powerfestival.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Power Festival VIP-liput sisältävät:

- Oma sujuva ja nopea sisäänkäynti festivaaleille
- Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
- Power Festivalin laadukas VIP-buffet omalla VIP-alueella
- Power Festival VIP -alueen laadukkaat palvelut
- Oma anniskelualue
- Omat erilliset WC-tilat

***

Tapahtuma on siirtynyt vuodelle 2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.-3.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Lippujen palauttaminen oli mahdollista 27.7.2021 saakka.

Fortumin puisto
Huoltoaukio 2, 55100, Imatra