EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - La 2.7.2022  /  Fortumin puisto  /  Imatra

Power Festival

Power Festival Liput


Power Festival Imatralla!

Power Festival on poikkeuksellisen idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä järjestettävä vuosittainen korkeatasoinen ja erinomaisella palvelulla varustettu musiikkifestivaali. Esiintyjäkattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä. Tapahtuma järjestetään vuosittain legendaarisen Imatran Ajon yhteydessä.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu festivaali, joka tarjoaa viikonlopun täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. Festari on täynnä elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka - ja juomaelämyksiä sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa, toimi ajoissa varmista pääsysi Kaakkois-Suomen huikeimpaan festarikokemukseen!

Festivaalin ensimmäiset artistit on nyt julkaistu ja Power Festivalin jyhkeälle esiintymislavalle nousevat viikonlopun aikana Elastinen, ABREU, Teflon Brothers, Neljä Ruusua, BESS sekä Osmo's Cosmos.

Facebook

IG: @powerfestivalfi

www.powerfestival.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Power Festival VIP-liput sisältävät:

- Oma sujuva ja nopea sisäänkäynti festivaaleille
- Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
- Power Festivalin laadukas VIP-buffet omalla VIP-alueella
- Power Festival VIP -alueen laadukkaat palvelut
- Oma anniskelualue
- Omat erilliset WC-tilat

***

Tapahtuma on siirtynyt vuodelle 2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.-3.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Lippujen palauttaminen oli mahdollista 27.7.2021 saakka.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Fortumin puisto
Huoltoaukio 2, 55100, Imatra