EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - La 2.7.2022  /  Fortumin puisto  /  Imatra

Power Festival

Power Festival Liput

Tapahtuma on siirtynyt vuodelle 2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.-3.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.7.2021 mennessä.

Lipunmyynti vuodelle 2022 käynnistyy myöhemmin.

***

Power Festival Imatralla!

Power Festivaali on poikkeuksellisen idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä järjestettävä vuosittainen korkeatasoinen ja erinomaisella palvelulla varustettu musiikkifestivaali. Esiintyjäkattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä Tapahtuma järjestetään vuosittain perinteisen ja huippusuositun Imatran Ajon yhteydessä.

Power Festival on täysi-ikäisille hyvän musiikin ystäville suunnattu musiikkijuhla, jonka tarkoitus on tarjota hauska viikonloppu täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. Festari on täynnä elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka - ja juomaelämyksiä sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa ja tapahtuman sähkö tuotetaan täysin vesienergian voimalla, joka on kansainväliselläkin tasolla ainutlaatuista. Tapahtumaan odotetaan yhteensä 10.000 kävijää, joten toimi ajoissa varmista pääsysi Kaakkois-Suomen kovimpiin festareihin!

Facebook

IG: @powerfestivalfi

www.powerfestival.fi


Ikäraja: K-18

Kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Power Festival VIP-liput sisältävät:

- Oma sujuva ja nopea sisäänkäynti festivaaleille
- Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
- Power Festivalin laadukas VIP-buffet omalla VIP-alueella
- Power Festival VIP -alueen laadukkaat palvelut
- Oma anniskelualue
- Omat erilliset WC-tilat

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Fortumin puisto
Huoltoaukio 2, 55100, Imatra