EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2024  /  Järvenpään rantapuisto  /  Järvenpää

Power Festival 2024

Power Festival 2024 Liput

Power Festival on energinen festivaali, joka tarjoaa loppukesän huipennuksen Järvenpään rantapuistossa 2. & 3. Päivä elokuuta 2024. Festivaalilla kuullaan huippuartisteja eri genreistä.

”Järvenpää on vakiinnuttanut asemansa kesäfestari kaupunkina. Järvenpäässä luotiin huikea festivaali tunnelma, ja tiimimme on ylpeä jatkamaan tätä ilon tapahtumaa. Tulevana vuonna tullaan näkemään ja kuulemaan kotimaisia huippuartisteja, ja vahvistamaan tapahtumaa entuudestaan.” – Juha Saapunki, Power Festivaalin promoottori.

Power Festivaaleilla nähdään yksi Suomen kuumimmista pop-yhtyeistä Kuumaa, neljä Emma-palkintoa kahminut Bess, vuonna 2007 julkisuuteen noussut R&B ja pop -musiikista tunnettu Anna Abreu, suomalaisen disco popin kuningatar Erika Vikman, lukuisia Emma-palkintoja ja legendaariselle statukselle noussut Anssi Kela, satoja miljoonia striimejä kerännyt Robin Packalen, ja suomalaisen räpin edelläkävijä Aste.

Festivaali kattausta täydentää myös isoista hiteistään tunnettu, ja Suomen kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva Sanni, Eurodance musiikista tunnetuksi noussut Waldo’s People, samettiäänin, ja suomen musiikki kenttään paluun tehnyt Karri Koira, sekä pitkää uraa uurtanut, ja miljoonia striimejä haalinut Ressu Redford.

Kaksipäiväinen Power Festival tulee toistamiseen Järvenpään rantapuistoon. Festivaali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joista Järvenpään rautatieasema sijaitsee vain 600 metrin päästä festivaalialueelta. Tunnelmallinen rantapuisto on Järvenpään keskustan kupeessa, josta myös muut julkisen liikenteen palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu tapahtuma, joka tarjoaa musiikkia, iloa, naurua ja juhlaa viikonlopun täydeltä. Festivaalin ikäraja on 18-vuotta.

Facebook

IG: @powerfestivalfi

powerfestival.fi/


Ikäraja: K-18

2 päivän ja VIP liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-lippu sisältää:
– Oma erillinen sisäänkäynti
– Anniskelualue
– Vesivessat
– VIP-kaulanauha ja -passi
– Oma narikka
– VIP hosting
– Oma erillinen ruoan ja juoman osto mahdollisuus
– Vapaa liikkuminen festivaaliauleen ulkopuolelle ja sisään

VIP lippu antaa myös mahdollisuuden varata oman pöydän, johon pystyy tilata juomapaketteja.

Järvenpään rantapuisto
Järvenpää