EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2024  /  Järvenpään rantapuisto  /  Järvenpää

Power Festival 2024

Power Festival 2024 Liput

Power Festival on energinen festivaali, joka tarjoaa loppukesän huipennuksen Järvenpään Rantapuistossa 2. & 3. päivä elokuuta 2024. Festivaalilla kuullaan huippuartisteja eri genreistä.

”Järvenpää on vakiinnuttanut asemansa kesäfestarikaupunkina. Järvenpäässä luotiin huikea festivaalitunnelma, ja tiimimme on ylpeä jatkamaan tätä ilon tapahtumaa. Tänä vuonna tullaan näkemään ja kuulemaan kotimaisia huippuartisteja, ja vahvistamaan tapahtumaa entisestään. Palveluvalikoima, ja ennen kaikkea kävijäkokemus paranee entisestään.” – Juha Saapunki, Power Festivalin promoottori.

Festivaaleilla lavoille nousee ikoninen suomi-iskelmän legenda Juha Tapio, jo vuosia festivaalikansaa viihdyttänyt Teflon Brothers, platinaa myynyt unenomaisista melodioistaan tunnettu Pariisin Kevät, ja Suomen kuumin tulokas Bee.

Power Festivalilla nähdään yksi Suomen kuumimmista pop-yhtyeistä Kuumaa, neljä Emma-palkintoa kahminut Bess, vuonna 2007 julkisuuteen noussut R&B- ja pop-musiikista tunnettu Anna Abreu, suomalaisen disco popin kuningatar Erika Vikman, lukuisia Emma-palkintoja ja legendaarisen statuksen saavuttanut Anssi Kela, satoja miljoonia striimejä kerännyt Robin Packalen, ja suomalaisen räpin edelläkävijä Aste.

Festivaalikattausta täydentää myös isoista hiteistään tunnettu, ja Suomen kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva Sanni, Eurodance-musiikista tunnetuksi noussut Waldo’s People, samettiääninen ja Suomen musiikkikenttään paluun tehnyt Karri Koira, sekä pitkää uraa uurtanut, ja miljoonia striimejä haalinut Ressu Redford.

Kaksipäiväinen Power Festival tulee toistamiseen Järvenpään Rantapuistoon. Festivaali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joista Järvenpään rautatieasema sijaitsee vain 600 metrin päässä festivaalialueelta. Tunnelmallinen Rantapuisto on Järvenpään keskustan kupeessa, josta myös muut julkisen liikenteen palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu tapahtuma, joka tarjoaa musiikkia, iloa, naurua ja juhlaa viikonlopun täydeltä.

Power Festivaalien Viralliset jatkot:

Perjantai 2.8.2024 klo 22:00 Bar & Nightclub Omega
DJ Nikos ja Devinity

Lauantai 3.8.2024 klo 22:00 Bar & Nightclub Omega
DJ Nikos ja Oliver Paris

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Facebook

Instagram: @powerfestivalfi

powerfestival.fi/


Ikäraja: K-18

2 päivän ja VIP liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-lippu sisältää:
– Oma erillinen sisäänkäynti
– Anniskelualue
– Vesivessat
– VIP-kaulanauha ja -passi
– Oma narikka
– VIP hosting
– Oma erillinen juoman osto mahdollisuus
– Vapaa liikkuminen festivaaliauleen ulkopuolelle ja sisään

VIP lippu antaa myös mahdollisuuden varata oman pöydän, johon pystyy tilata juomapaketteja.

Järvenpään rantapuisto
Järvenpää