EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 3.3.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Pouya (USA)

Pouya (USA) Liput

SUOMEEN RAKASTUNUT YHDYSVALTALAISRÄPPÄRI POUYA TAVASTIA-KLUBILLE

Viime kesänä loppuunmyydyn Blockfestin yleisömerta villinnyt räppäri palaa Suomeen 3. maaliskuuta 2020. Helsingin Tavastia-klubilla toteutettava esiintyminen on Pouyan ensimmäinen klubikeikka Suomessa.

Floridasta ponnistava Pouya ei kumartele raja-aitoja. Hän on julkaissut tähän mennessä kolme sooloalbumia ja useita mixtapeja käytännössä omakustanteina, punk-henkiseen tinkimättömyyteen luottaen. Omaehtoisuus on tuottanut tulosta, sillä hänestä on kasvanut viime vuosien aikana ns. SoundCloud-aallon suosituimpia nimiä. Pouyan eksperimentaalinen, rohkea luovuus erottaa räppärin kilpailijoistaan ja tekee hänen musiikistaan haastavasti lokeroitavaa.

Pouyan edellinen Suomen vierailu sujui upeissa tunnelmissa, kun artisti esiintyi Tampereen Blockfesteilla elokuussa. Hän jakoi tuolloin omassa Instagram Stories -osiossaan yli kymmenen minuutin edestä hehkutusta esiintymispäivästään, jolloin lavalle nousivat niin ikään Floridassa varttuneet Ghostemane sekä Ski Mask the Slump God. "Finland is fucking lit. Best show ever. Best day of my life. I love you Finland, that was insane", toistui tarinassa. Klipit löytyvät edelleen fanin tallentamina YouTubesta.

Artistin tuorein levy on tänä vuonna ilmestynyt "The South Got Something to Say" -pitkäsoitto, jolla vierailevat mm. Juicy J, Ghostemane sekä City Morgue. Tuottelias tekijä julkaisi kaiken lisäksi viime viikolla uuden life? ... lol -singlen, johon on kuvattu myös harvinaisen vaikuttava musiikkivideo.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.