EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Fr 28. - Sö 30.9.2018  /  Flera platser  /  Porvoo

Porvoo Jazz Festival 2018

Porvoo Jazz Festival 2018 Biljetter
Tillbaka

Laddar…

Porvoo Jazz Festival ordnas i år för sjätte gången i Borgå 28-30 september. Denna gång finner man festivalens alla konserter under ett och samma tak. Som spelningsutrymme fungerar den gamla biografen Vanha 123, som festivalen renoverat och tagit i bruk för ett par år sedan, samt den underliggande nya pop-up klubben Kellari 123. Båda utrymmena andas en fascinerande och bohemisk atmosfär som passar sig utmärkt för att lyssna på jazzmusik.

Som festivalens slående hjärta fungerar Studio 123:s tre biografsalar i det historiska WSOY-huset i Borgå som togs i bruk för ett par år sedan, där musiken upplevs på ett alldeles nytt sätt. Alla tre salar har ett eget konstnärligt innehåll, som publiken får ta en del av då de under kvällen roterar runt och får tre olika och unika upplevelser i respektive rum. Som barutrymme fungerar den funk-vibrerande aulan, där deltagarna har möjlighet att njuta av serveringen. Under spelningarna i Vanha 123 uppträder de största finska jazz namnen: Mopo, Elifantree, Jay Kortehisto Band samt Jori Huhtala Trio.

Vanha 123:s efterfest förflyttar sig sedan smidigt ner till den nya 123 Källaren där det finns mer plats att dansa och röra sig fritt. Under fredagen står Timo Lassy med förstärkning för efterfestens musikuppträdande och Fat Beat Sound System för lördagens.

På söndagen ordnas festivalens avslutande jazzbrunch. Mer information om detta är på kommande.

porvoojazzfestival.com


Åldersgräns: 18+

Kort som berättigar till rabatt kontrolleras vid dörren.