EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.12.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Popeda, Lobster

Popeda, Lobster Liput

Ladataan…

Popeda on tehnyt suomirockin historiaa jo 40 vuotta. Bändi saapuu Rytmikorjaamolle kuumimpaan pikkujouluaikaan lauantaina 1. joulukuuta!

Illan voi arvella olevan jälleen loppuunmyyty, kuten orkesterin edellisellä vierailulla joulukuussa 2017. Liput kannattaa siis ostaa, kun niitä vielä riittää!

 

Facebook-tapahtuma

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime

21:15 Lobster

22:15 Popeda

 

Liput ovelta 29 €, jos jäljellä.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen."

Menu:

Varickon uuniperuna bufeesta löytyy isoja folioituja uuniperunoja, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, kaali-fenkolisalaattia, juustoraastetta ja meillä tehtyä tzatzikia.

 

L, G, (M)