EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.6.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Popeda

Popeda Liput

Suomirockin kivijalka ja kurkihirsi Popeda tähdittää CoolHead Live -konserttikesää 11. kesäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Popedan musiikki on suomalaisten dna:ssa. Yhtyeen hitit kuten Kuuma kesä, Tahdotko mut tosiaan, Matkalla Alabamaan sekä Kaasua, komisario Peppone on sementöity suomalaisen rockin historiaan. Vuonna 1977 uransa aloittanut Popeda ei osoita hyytymisen merkkejä tänäkään päivänä, sillä yhtye julkaisi viime vuonna uuden singlensä Shal-la-la sekä Klamydian kanssa yhteistyössä tehdyn kappaleen Ikävä keikalle.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime:
19.30 - Popeda

Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive