EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.7.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Pop-Punk Is Still Not Dead - Acoustically

Pop-Punk Is Still Not Dead - Acoustically Liput

Pop-Punk Is Still Not Dead - Acoustically:

HIGH SCHOOL DROPOUTS
THE SCUM ORCHESTRA

Korona hankaloittaa bändikeikkojen tekemistä, vaan pidetään pop-punk elossa akustisesti! High School Dropouts Play Pop-Punk Classics ja The Scum Orchestra saapuu pe 31.7.2020 On the Rocksiin akustiselle keikalle.

Pop-Punk is still not dead ja Tamperelainen High School Dropouts on elävä esimerkki tästä! Häpeilemättömästi yhtye on valinnut settiinsä juuri ne korneimmat ja ällöimmät pop-punk -hitit ysärin puolivälistä 2000-luvun puoliväliin, joilta kukaan ei ole voinut välttyä, ja jotka kummasti pistävät edelleen pään nyökyttelemään. Ehdottoman hauska energiapommi jokaiselle vanhalle Green Day, The Offspring, Blink 182 ja Sum 41 -fanille! Keikkalavat ovat High School Dropoutsille enemmän kuin tuttuja: yhtye on toiminut lämppärinä mm. näille yhtyeille: Raised Fist (SWE), Millencolin (SWE), The Casualties (USA), Machinae Supremacy (SWE), Disco Ensemble, Klamydia ja Turmion Kätilöt.

Akustinen tai ei - High School Dropouts ei häpeä ja Blink-182:n tyyliin viihde on taattua.

Hyvinkääläinen The Scum Orchestra tuo heidän punk-rock-annoksensa mukaan Rocksiin, akustisesti sekin. Yhtyeen akkarilivessä käytetään mm. pyykkilautaa varmistamaan tunnelmaa. The Scum Orchestra julkaisi debyyttialbuminsa "When Chaos Becomes Order" tammikuussa ja on soittanut mm. Authority Zeron sekä The Anti-Nowhere Leaguen kanssa keikkoja.
________________________________

Keikka toteutetaan istuvana konserttina pöytäryhmittäin. On the Rocksin keikat toteutetaan rajatulla yleisökapasiteetilla turvavälejä noudattaen ja keikasta pääsee nauttimaan pöydän ääressä istuen. Voidaksemme taata turvallisen keikkaympäristön kaikille, pyydämme asiakkaitamme noudattamaan seuraavia ohjeita:

- Tapahtumiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus. 
- Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi sekä tasaisin väliajoin ravintolassa oleskelun aikana
- Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
- Tapahtumissa istutaan pöytäryhmissä oman seurueen kanssa
- Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 31.7.2020 20:00.