EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.5.2020  /  Semifinal  /  Helsinki

Polanski, Amber Shadows

Polanski, Amber Shadows Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat. 

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

______________________

Polanski FB

Amber Shadows FB

Soittoajat:
21:00 Amber Shadows
22:00 Polanski

AMBER SHADOWS

Enkelisäveliä ja demonista karjuntaa! Amber Shadows soittaa alternative ja hard rockia grungella, punkilla ja metallilla maustettuna. Amber kietoo ensin sielusi pikkusormensa ympärille ja repii sen sitten nautinnollisesti riekaleiksi. Amberin läsnäoloa ei voi kuvailla, se pitää kokea!


POLANSKI

POLANSKI takes on the work of the 90's, bringing back music that used to heavily resonate within the communities that love distorted guitars, psychedelic sounds and escapism in its lyrical form.

Bursting out from the worn-out scene of Helsinki, Finland, this band delivers its vision in a very unabashed way. The hungry, unapologizing musical performance of the band is tied together with a self-sanctifying and unyielding lyrical and vocal dispatch that leaves everything on the table.

This band will most likely make you reminisce the times when appealing, enigmatic and self- conscious rock music was still very much alive and celebrated.

Good music is coming through, always.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-01:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella