EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.5.2022  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Pola klubi
NikoLa + Eino Nurmisto klo 19:00

Pola klubi Liput

Klubin vieraina: Dragtaiteilija Niko Pekka Mäkinen eli NikoLa
ja lisäksi extra haastateltavana Eino Nurmisto

NikoLa on suomalainen esiintyvä taiteilija ja Miss Drag Queen -kilpailun voittaja vuodelta 2007.Drag esiintymiset Niko aloitti jo 18-vuotiaana.
Niko työskenteli MTV3 kanavan chat juontajana omaa NikoLan yömyssy ohjelmaansa luotsaten vuosina 2007-2009, sekä on toiminut Miss Drag Queen kisojen virallisena Mentorina vuosina 2009 ja 2011. NikoLa tuottaa yhdessä Cristal Snow’n kanssa Ilta-Sanomien verkkosivuille ToosaTV-nimistä sarjaa, jossa parodioidaan suomalaisia julkisuuden henkilöitä ja televisio-ohjelmia.

​Eino Nurmisto on helsinkiläistynyt 28-vuotias kirjoittaja ja somepersoona. Eino kirjoittaa vuonna 2010 perustettua Tämän kylän homopoika-blogia, joka on Suomen ensimmäinen gaylifestyle-blogi ja Suomen paras lifestyle-blogi 2015 (The Blog Awards Finland). Blogi käsittelee elämää, kultttuuria, yhteiskuntaa sekä ilmiöitä sateenkaarilasit silmillä. Nurmiston kirjoittama teos Homopojan opas palkittiin vuonna 2020 Lastenkirjainstituutin jakamalla Punni-palkinnolla.

Einosta on moneksi. Hän on somepersoona, valokuvaaja, yhdenvertaisuustaistelija, kirjoittaja, kuvittaja, sisällöntuottaja, kultaisten asioiden rakastaja, tulevaisuuden tyyliguru, glamoröösin elämäntavan taitaja ja rehellinen nautiskelija.

www.valtimonteatteri.com/polaklubi.html


Ikäraja: K-16
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Käytössämme on koronapassi. Lue lisää koronaohjeistuksestamme täältä.

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto noin 2h. Sisältää väliajan.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot