EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Pola-klubi
Sheila + Jade Nyström + Anna-Kari Virranviemä klo 19:00

Pola-klubi Liput

23.9. perjantaina Polan vieraina vaikuttavat dragtaiteilija Antti Taipale eli Sheila, dragtaiteilija Pasi Virtakari eli Anna-Kari Virranviemä ja lisäksi extra haastateltavana Jade Nyström.

Sheila on taiteilija Antti Taipaleen luoma drag-hahmo, joka on keikkaillut Sheilan koroissa jo yli 15 vuotta.  Sheilan drag show perustuu tunnetuille näköishahmoille ja playbackille. Repertuaari on kuitenkin laajentunut viime vuosina useiden teatteriproduktioiden ansiosta. ​Sheilan esitykset ovat rakennettu teatterin keinoin, oivaltavalla huumorilla unohtamatta alkuperäisten artistien kunnioittamista.

Jade Nyström on suomalainen korkeushyppääjä. Hän on ollut ikäluokkansa poikien sarjan mestari 14-, 15- ja 16-vuotiaissa. Vuonna 2021 Nyström oli 17-vuotiaana kaikkien aikojen nuorimpana ehdolla Suomen urheilugaalassa Vuoden esikuva -palkinnon saajaksi. Nyström sai Queer Of The Year  -kilpailun Esikuva-palkinnon vuoden 2020 syyskuussa Pride-viikolla. Jade on esimerkki siitä kuinka ennakkoluuloja murretaan ja kuinka urheilu luo esikuvia.

"Toivon, että voisin antaa esimerkilläni ihmisille samanlaista rohkeutta ja tukea, jota olen itse saanut perheeltäni. Koen olevani onnekas, sillä tiedän, etteivät kaikki ole samanlaisessa tilanteessa.”

Anna-Kari Virranviemä on hyväntahtoinen viihdyttäjä ja esiintyjä, joka haluaa herättää positiivisia samaistumisen fiiliksiä olemalla positiivinen, aito, avoin, suorapuheinen. Anna-Kari on enemmän komediakuningatar kuin mitään muuta. Hänessä asuu myös sisäinen diiva, joka haluaa laulaa eeppisiä rakkausballadeja ja saada yleisön kyynelehtimään. Unelmana olisi olla musikaalin päätähti. Anna-Karin esitykset ovat tarinallisia ja meneviä. Hän rakastaa musikaaleja, tanssimista ja laulamista. ​Anna-Kari haluaa, että ihmisillä olisi hyvä olla omassa kropassaan ja mielessään. Ja että rakastettaisiin toisiamme avoimesti.


www.valtimonteatteri.com/polaklubi.html


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Pola-klubit ovat uudelleen myynnissä!

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät sellaisenaan esityksiin seuraavasti:

28.01.2022 -> 02.09.2022
11.02.2022 -> 16.09.2022 (PERUTTU)
08.04.2022 -> 23.09.2022
13.05.2022 -> 30.09.2022

Peruttuun 16.09.2022 klubiin ostetut liput käyvät sellaisenaan joko 23.09. tai 30.09. klubiin. Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.11.2022 mennessä.

***

Teatteri kuuluu kaikille - ilmaislippu:
Teatterissa käynti ja laadukkaiden esitysten näkeminen ei saa olla rahasta kiinni. Taide kuuluu kaikille. Siksi me täällä Valtimonteatterissa tahdomme tarjota sinulle teatterielämyksen.

Jokaiseen KAAOS esitykseen on tarjolla neljä vapaalippua.

Kuka vain tahtoo, joka kokee, ettei juuri nyt ole varaa ostaa lippua, mutta teatteriin olisi hienoa päästä, voi lunastaa lipun itselleen.
Emme tarkista varallisuuttasi millään tavoin. Kaikki perustuu siis luottamukseen

Lippuja on rajallinen määrä per esitys ja ilmaislippuja voi lunastaa 1 kpl/ henkilö.

Olet siis erittäin tervetullut KAAOS-esitykseen.

HUOM! Ilmaislippu lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiisi, joten valitsethan toimitustavaksi PDF-lipun.

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto noin 2h. Sisältää väliajan.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

K-18 / K-12 aikuisen seurassa.

Pola Ivanka:

Facebook
Instagram

Valtimonteatteri:

Facebook
Instagram