EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11.2.2022  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Pola klubi
Anna-Kari Virranviemä + Demian Seesjärvi klo 19:00

Pola klubi Liput

Klubin vieraina: ​Dragtaiteilija Pasi Virtakari eli Anna-Kari Virranviemä
ja lisäksi extra haastateltavana Demian Seesjärvi

Anna-Kari Virranviemä on hyväntahtoinen viihdyttäjä ja esiintyjä, joka haluaa herättää positiivisia samaistumisen fiiliksiä olemalla positiivinen, aito, avoin, suorapuheinen. Anna-Kari on enemmän komediakuningatar kuin mitään muuta. Hänessä asuu myös sisäinen diiva, joka haluaa laulaa eeppisiä rakkausballadeja ja saada yleisön kyynelehtimään. Unelmana olisi olla musikaalin päätähti. Anna-Karin esitykset ovat tarinallisia ja meneviä. Hän rakastaa musikaaleja, tanssimista ja laulamista. ​Anna-Kari haluaa, että ihmisillä olisi hyvä olla omassa kropassaan ja mielessään. Ja että rakastettaisiin toisiamme avoimesti.

Demian Seesjärvi on holistinen äänitutkija, laulaja ja KehoÄäni-terapeutti. Lisäksi Demian on sertifioitu Trauma and Tension Releasing Exercises-ohjaaja. Hän on tutkinut transmiesten äänenmuutosta psykofyysisestä näkökulmasta ja opettanut lisäksi ihmisiä, jotka kärsivät ääneölisestä häpeästä ja itseilmaisullisista lukoista. Demian määriteltiin syntymästään tytöksi ja on korjannut myöhemmin sukupuoltaan. ​Lue lisää mm. täältä

www.valtimonteatteri.com/polaklubi.html


Ikäraja: K-16
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Käytössämme on koronapassi. Lue lisää koronaohjeistuksestamme täältä.

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto noin 2h. Sisältää väliajan.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot