EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.1.2022  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Pola klubi
Jayden Mars + Mira Eskelinen klo 19:00

Pola klubi Liput


Klubin vieraina: ​Dragtaiteilija Aarni Mikkola eli Jayden Mars
​ja lisäksi extra haastateltavana Mira Eskelinen

​Aarni Mikkola on nuoresta iästään huolimatta yksi maamme tunnetuimmista ja menestyneimmistä meikkitaiteilijoista. Mikkola on meikannut lukuisia kotimaan musiikki-, viihde- sekä teatterialan kärkinimiä, kuten ETTA, Evelina, Tuure Borelius, Tuuli sekä Marion Rung.

​Menestyneen meikkitaiteilijan uran ohella Mikkola on ansioitunut drag-artisti Jayden Mars. Mars on mukana suositussa Drag-Leidit Lavalla -kokoonpanossa, jossa hän esittää Marion Rungia. Aarni on nähty myös Selviytyjät Suomi kaudella 2021 sekä on Suomen suurin pudottaja reality-sarjan voittaja vuonna 2020.

Mira Eskelinen on Miss Vinyl Envy -nimeä käyttävä dragartisti.
Eskelinen tuottaa muun muassa vuonna 2018 alkunsa saanutta Punch Up! – Resistance & Glitter -klubia ja Jamie MacDonaldin juontamaa Feminist Comedy Night -stand up -klubia. Punch Up! sai Teatterikeskuksen Vuoden Teatteriteko 2021 -palkinnon. Miralla on podcast nimeltä Trans Enough, jossa hän haastattelee muun muassa trans- ja muunsukupuolisia taiteilijoita ja mediapersoonia

www.valtimonteatteri.com/polaklubi.html


Ikäraja: K-16
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Käytössämme on koronapassi. Lue lisää koronaohjeistuksestamme täältä.

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto noin 2h. Sisältää väliajan.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot