EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 25.4.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä, Ali & Ystävä

Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä, Ali & Ystävä Liput

Ladataan…

Tapahtuman FB

Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä Soundcloud

Soittoajat:
20:00 Ali & Ystävä
21:00 Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä

Poikkeuksellisesti Julkaistu Nimimerkillä, musiikkia yleisönosastokirjoituksista

PJN on kerännyt lehtien ja sosiaalisen median avulla kansalaisten päivänpolttaviin ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä yleisönosastokirjoituksia ympäri Suomen. Laulu, elektroakustinen kantele ja live-äänisuunnittelu muodostavat yhteisen soinnin, joka herättää tunnepitoiset mielipidekirjoitukset eloon. Musiikissa on tarinankerronnan tapaan tilaa vapaalle improvisaatiolle ja vaikutteille runonlaulannan traditiosta... ja tietenkin huumorille.

Bändin muodostavat näyttelijä-laulaja Talvikki Eerola, kanteleensoittaja-muusikko Senni Eskelinen ja äänisuunnittelija-muusikko Antero Kemppi. Kolmikko on tehnyt aiemmin yhteistyötä teatteriproduktioissa, mutta tämä show on kolmikon aivan uudenlainen kokeilu ja elämysmatka siihen, mitä voisi olla nykypäivän kokeellinen runonlaulanta! Luvassa tunnepitoisia tekstejä, jotka taipuvat tanssittavasta elektrojyskeestä jenkkaan ja balladeiksi.

Lavalla:
Talvikki Eerola, laulut ja tekstit
Senni Eskelinen, elektroakustinen kantele
Antero Kemppi, live-äänisuunnittelu ja Mac

Kiitos: Perhojokilaakso, Koti-Kajaani, Kainuun Sanomat, Keskisuomalainen, Helsingin Sanomat, Kirkko & Kaupunki, Savon Sanomat ja kaikki tulevat mielipidekirjoitukset.

Ali & Ystävä

Kun yhdistää kitaran ja suomalaisen rakennustyömiehen, syntyy musiikkia, joka on täynnä syvyyttä ja tummuutta. Kyseessä ei ole kitarataiteilija tai pehmeäsorminen teknikko. Alin musiikissa on kyse tarinankerronnasta.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-24:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella