EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.11.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Pohjola, Tikkanen, Darrifourcq + Darrifourcq, Hermia, Ceccaldi (BEL/FRA/FIN)

Pohjola, Tikkanen, Darrifourcq + Darrifourcq, Hermia, Ceccaldi (BEL/FRA/FIN) Liput

Vapaat äänet -kiertue tarjoilee marraskuun toisella puoliskolla ranskalais-belgialais-suomalaisen voimajazzin purkauksia. Tien päälle lähtee kaksi hurjaa trioa, jotka keikkojen lopussa sulautuvat ennen kuulemattomaksi kvintetiksi.

Rumpali Sylvain Darrifourcqin, saksofonisti Manuel Hermian ja sellisti Valentin Ceccaldin kolmikko on kasvattanut maineensa Euroopassa omaleimaiseksi yhtyeeksi, jonka mestarillinen dramaturgian hallinta on vailla vertaa. Kaksi kiitettyä levyä julkaisut trio pääsi näyttämään kyntensä Tampere Jazz Happeningissa 2019. Juuri sitä ennen kuultiin Helsingissä lokakuussa 2019 trumpetisti Verneri Pohjolan, basisti Eero Tikkasen ja Darifourcquin keikka eurooppalaisessa Jazz Connective -tapahtumassa. Äärimmäisen latautuneen esiintymisen jälkeen oli kaikille selvää, että tarinalle piti tulla jatkoa. Suomen tasokkaan jazzskenen taitavat muusikot ovat nykyään luontevassa kanssakäymisessä Euroopan parhaiden jazzareiden kanssa, ja yhteistyökuvioita syntyy koko ajan.

"Lauantai starttasi Pakkahuoneella todella räväkästi belgialaisfonisti Manuel Hermian, sellisti Valentin Ceccaldin ja rumpali Sylvain Darrifourcqin kolmiolla, joka kohosi koko festarin kärkipäähän. Energia oli hirmuinen eikä sitä pirstaloitu muodikkaasti, vaan yhtaikaa kurinalaisesti ja vapaasti puhallettiin yhteiseen hiileen, jossa sooloilun, sävellyksen ja äärimmäisen kollektiivisen improvisaation rajaa oli usein hankala tai mahdoton vetää. Sello toi trioon tietysti myös omaa ilmettä, joskin Ceccaldi paljolti nyppi sitä käsin basson tapaan. Menoa voi ilmaisun syvimmässä merkityksessä kuvailla oikeasti moderniksi jazziksi, vaikka toisaalta joku Stooges ei siitä kovin kaukana ajoittain ollut. Hurja bändi!" -Jussi Niemi Soundi 11/2019

Pohjola Tikkanen Darrifourcq (FIN-FRA)

Verneri Pohjola, trumpetti
Eero Tikkanen, kontrabasso
Sylvain Darrifourcq, rummut

Darrifourcq Hermia Ceccaldi (BEL-FRA)

Sylvain Darrifourcq, rummut
Manuel Hermia, saksofoni
Valentin Ceccaldi, sello

Kiertueen yhteistuotanto: Vapaat äänet & Suomen Jazzliitto

Kiertuetta tukevat: Association Jazzé Croisé, Centre National de la Musique, Ranskan Instituutti Suomessa

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 22.11.2022 18:00.