EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.12.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Poets Of The Fall – 20-vuotisjuhlakiertue

Poets Of The Fall – 20-vuotisjuhlakiertue Liput

Poets of the Fall saapuu esiintymään Tullikamarin Pakkahuoneelle osana 20-vuotisjuhlakiertuettaan!

Seitsenkertainen albumilistan ykkönen keikkailee yhä edelleen tuhatpäisille yleisöille eri puolilla maailmaa. Heidän tuorein albuminsa ”Ghostlight” ilmestyi keväällä 2022.

Marko Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen perustama kokoonpano yhdistelee musiikissaan elementtejä popista, rockista, metallista sekä vaihtoehtoisemmasta industrial-kamasta. Heti yhtyeen ensimmäinen single Late Goodbye tavoitti aikoinaan miljoonayleisön soimalla huippusuositun Max Payne -pelin jatko-osassa. Poetsien ensimmäiset albumit ”Signs of Life” ja ”Carnival of Rust” toivat bändille tunnustusta mm. MTV Europe Music Awards ja Emma -palkintojen voimin.

Tästä eteenpäin suosio on ollut jatkuvaa. Poets of the Fallin kehuttu livemeininki vetää säännöllisesti myös Suomen keikoille faneja ulkomailta asti. Perustajakolmikon lisäksi livekokoonpanoon kuuluvat kitaristi Jaakko ”Jaska” Mäkinen, basisti Jani Snellman ja näillä keikoilla Jari Salmista rummuissa tuuraava Tuomas Rauhala.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 35 €.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.